Samsung Galaxy S9: Noul Metal ce-ar putea fi Folosit in Carcasa

Samsung Galaxy S9 ar putea avea carcasa fabricata dintr-un metal complet nou, acesta fiind dezvoltat de catre Samsung special pentru produsele sale.

Samsung Galaxy S9 metal carcasa

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in o luna si mai putin de jumatate, insa pe masura ce ne apropiem de eveniment, continua sa apara tot felul de informatii noi cu privire la noutatile aduse de catre telefon. Mai exact, conform unor informatii recente, carcasa Samsung Galaxy S9 ar putea fi produsa folosind un nou tip de material dezvoltat de catre compania coreeana, acesta avand denumirea Metal 12, una destul de descriptiva.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea carcasa fabricata din acest material Metal 12, acest lucru nefiind nici pe departe sigur, insa orice este posibil din moment ce Samsung vrea in mod constant sa inoveze in platforma sa. Acest Metal 12 ar fi o combinatie dintre magneziu si aluminiu, cifra 12 din denumire fiind preluata din tabelul periodic al elementelor, unde magneziul are aceeasi cifra, deci totul ar fi o oportunitate buna de marketing pentru Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 nu ar fi primul produs al companiei coreene care ar avea o carcasa fabricata dintr-o combinatie de magneziu si aluminiu, laptop-urile celor din Coreea de Sud fiind fabricate din exact acelasi tip de material. Deocamdata Samsung nu a folosit acest material in vreun smartphone, sau vreo tableta, lansata pe pietele globale, dar Samsung Galaxy S9 ar putea fi primul telefon mobil in care acest material ar putea fi utilizat.

Samsung Galaxy S9 – noul metal ce-ar putea fi folosit in carcasa

Samsung Galaxy S9 ar putea avea greutatea redusa, fara a i se afecta rezistenta, multumita acestui nou tip de material creat de catre coreeni, iar asta ar putea aduce bucurie pentru foarte multi dintre fani. Vorbim despre un material care este surprinzator de rezistent, desi este mai usor decat simplul aluminiu, insa nimeni nu stie cu cat ar putea fi redusa greutatea Samsung Galaxy S9: Noul Metal ce-ar putea fi Folosit in Carcasa daca s-ar folosi acest nou tip de terminal pentru carcasa, insa vorbim probabil de cateva grame.

Samsung Galaxy S9 nu va aduce foarte multe schimbari importante pentru clienti, mica reconfigurare a amplasarii camerei si integrarea unei camere duale in modelul Plus fiind singurele mari schimbari pentru design. Chiar daca Samsung Galaxy S9 ar avea o carcasa fabricata cu acest nou Metal 12, nimeni nu si-ar da seamana doar privind telefonul deoarece aceasta schimbare are sanse mici de a fi resimtita chiar si cand telefonul e tinut in mana.

Samsung Galaxy S9 are prezentarea programata de catre compania coreeana pentru Mobile World Congress 2018, un eveniment urmand a fi cel mai probabil organizat in data de 26 februarie in Barcelona. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar putea avea loc pe data de 16 februarie, insa desigur ca aceasta data nu ar fi “batuta in cuie” in acest moment.

27 COMENTARII

  1. Vezi ca ai probleme tu cu memoria,ti-am zis sa verifici ce inseamna cuvantul ala dar tot uiti ca o mizerie si curioasa precum o muiere

  2. Aliaj de magneziu. E mai rigid si mai rezistent dar e mai greu. Nush de ce vor asa ceva. Aluminiul e sfant. Se indoaie la soc si preia din el, e cat de cat elastic si e usor. Ceva o fi in capul lor

  3. Inox exclus. Apple a apelat la otel pt ca au avut iPhone 4 si 4s pe rama de inox si a fost ok chiar daca si alea erau grele rau. Pt Apple aluminiul a adus numai probleme. Adu-ti aminte cum oxida iPhone 6s sau cum se indoia 6.

  4. pai cum a bagat apple sticla in ip4…gata si samsung dupa ceva ani…cum a bagat apple al 6000 si 7000 series hop si samsung…acum ca au bagat staineless steel si sticla…sa ne asteptam si la asta..
    dar vad ca istoria iti joaca feste cand este vorba de samsung

  5. al inca ramane esenta telefonului rezistent…sticla au bagat pt Qi charging…altfel nu ar fi pus.
    Apple a vazut ca astia cu Qi charging nu avanseaza si au zis sa intre si ei in joc sa arate cum se face

  6. Metal 12 (Samsung) vine de la combinarea metalelor (magneziu + aluminiu), iar nr de la cel al magneziului (Mg 12)
    Este un metal hibrid magneziu + aluminiu… magneziul este mult mai ușor și mult mai rezistent decât aluminiul, otelul inoxidabil și sticla, dar combinat cu aluminiul (ceea ce a făcut Samsung) îmbunătățește acestuia caracteristicile mecanice, de prelucrare și de sudare
    Samsung Notebook 9 2018 este singurul care are un asemenea metal, dar nu cred ca Samsung îl va folosii in S9, poate N9 și S10… Oricum dacă Samsung va folosii acest metal (pt ca îl va folosii, mai ales ca e marca comerciala), nu doar ca va fi prima companie care folosește alte materiale fata de clasicele sticla și aluminiu, dar terminalele Samsung ar fi cele mai ușoare și mai rezistente din întreaga industrie

  7. …bravo George , poate unii sau trezit …ai exprimat foarte tehnic cine are ochi sa vada ,cine are neuroni sa judece….ce vor unii habar nu am ,poate doresc telefoane care sa ii maseze in buzunar ,sau sa il transforme in pitza …..genial cum ai scris .eu personal toata stima si multumesc ca mai exista asa oameni!

  8. Mai usor e discutabil dar se poate turna ok si mai bine decat aluminul. Eu tot cred ca o sa ajunga sa toarne ramele (casting) in loc sa le sculpteze (milling).
    E mai ieftin, mai rapid si pierzi mai putin material. Om vedea care e treaba.