Samsung Galaxy S9: Noul Metal ce-ar putea fi Folosit in Carcasa

Samsung Galaxy S9 ar putea avea carcasa fabricata dintr-un metal complet nou, acesta fiind dezvoltat de catre Samsung special pentru produsele sale.

27

Samsung Galaxy S9 metal carcasa

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in o luna si mai putin de jumatate, insa pe masura ce ne apropiem de eveniment, continua sa apara tot felul de informatii noi cu privire la noutatile aduse de catre telefon. Mai exact, conform unor informatii recente, carcasa Samsung Galaxy S9 ar putea fi produsa folosind un nou tip de material dezvoltat de catre compania coreeana, acesta avand denumirea Metal 12, una destul de descriptiva.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea carcasa fabricata din acest material Metal 12, acest lucru nefiind nici pe departe sigur, insa orice este posibil din moment ce Samsung vrea in mod constant sa inoveze in platforma sa. Acest Metal 12 ar fi o combinatie dintre magneziu si aluminiu, cifra 12 din denumire fiind preluata din tabelul periodic al elementelor, unde magneziul are aceeasi cifra, deci totul ar fi o oportunitate buna de marketing pentru Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 nu ar fi primul produs al companiei coreene care ar avea o carcasa fabricata dintr-o combinatie de magneziu si aluminiu, laptop-urile celor din Coreea de Sud fiind fabricate din exact acelasi tip de material. Deocamdata Samsung nu a folosit acest material in vreun smartphone, sau vreo tableta, lansata pe pietele globale, dar Samsung Galaxy S9 ar putea fi primul telefon mobil in care acest material ar putea fi utilizat.

Samsung Galaxy S9 – noul metal ce-ar putea fi folosit in carcasa

Samsung Galaxy S9 ar putea avea greutatea redusa, fara a i se afecta rezistenta, multumita acestui nou tip de material creat de catre coreeni, iar asta ar putea aduce bucurie pentru foarte multi dintre fani. Vorbim despre un material care este surprinzator de rezistent, desi este mai usor decat simplul aluminiu, insa nimeni nu stie cu cat ar putea fi redusa greutatea Samsung Galaxy S9: Noul Metal ce-ar putea fi Folosit in Carcasa daca s-ar folosi acest nou tip de terminal pentru carcasa, insa vorbim probabil de cateva grame.

Samsung Galaxy S9 nu va aduce foarte multe schimbari importante pentru clienti, mica reconfigurare a amplasarii camerei si integrarea unei camere duale in modelul Plus fiind singurele mari schimbari pentru design. Chiar daca Samsung Galaxy S9 ar avea o carcasa fabricata cu acest nou Metal 12, nimeni nu si-ar da seamana doar privind telefonul deoarece aceasta schimbare are sanse mici de a fi resimtita chiar si cand telefonul e tinut in mana.

Samsung Galaxy S9 are prezentarea programata de catre compania coreeana pentru Mobile World Congress 2018, un eveniment urmand a fi cel mai probabil organizat in data de 26 februarie in Barcelona. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar putea avea loc pe data de 16 februarie, insa desigur ca aceasta data nu ar fi “batuta in cuie” in acest moment.