Instagram testeaza Doua noi Functii pentru Stories

Instagram testeaza doua noi functii foarte importante pentru platforma Stories, acestea urmand a creste gradul de interactiune cu povestile zilnice.

instagram functii stories

Instagram Stories este cea mai reusita actiune a Facebook de a copia o functie a unei aplicatii competitoare pentru proprii utilizatori, ea fiind folosita de sute de milioane de persoane. Instagram Stories este atat de populara incat compania Instagram testeaza doua noi functii importante pentru ea, prima afisand alerte cand cineva face un screenshot intr-un story.

Puteti vedea mai jos cum intentioneaza Instagram sa isi atentioneze utilizatorii in momentul in care o persoana face o captura de ecran intr-un story vizualizat. Snapchat a implementat initial functia Stories, dar si cea de alerta la capturile de ecran, Instagram copiind cu succes prima, iar acum se pare ca o va copia si pe a doua, fara vreo remuscare.

Instagram Stories alerta captura ecran

Instagram testeaza deasemenea o a doua functie pentru Stories numita Type, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa publice story-uri care sunt formate doar din texte. Puteti vedea mai jos cum este conturata ideea companiei americane, ea imprumutand de la Facebook formatul de a crea fundaluri colorate pentru aceasta noua functie Type.

Utilizatorii vor avea la baza o serie de fundaluri colorate peste care vor putea scrie orice fel de texte doresc, ele fiind afisate intr-un story normal vizibil pentru toata lumea. Ambele functii sunt testate in momentul de fata de catre compania Instagram pentru functia Stories, insa nimeni nu stie cand ar putea fi ele lansate la nivel global pentru toata lumea.