Samsung Galaxy S9: OFICIAL, DATA de Lansare Anuntata de Samsung

Samsung Galaxy S9 are data de lansare anuntata oficial de catre compania Samsung, corenii trimitand invitatiile pentru evenimentul de prezentare din Barcelona.

Samsung Galaxy S9 DATA Lansare Samsung

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial anuntata data de lansare de catre compania Samsung, ea trimitand in cursul noptii trecute invitatiile pentru evenimentul care va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2018. V-am spus zilele trecute ca a fost dezvaluta ziua prezentarii Samsung Galaxy S9 de catre surse apropiate companiei Samsung si s-a dovedit in final ca aceasta este adevarata, 25 februarie 2018 fiind cea in care vom vedea telefonul.

Samsung Galaxy S9 va fi practic prezentat de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment ce va fi organizat chiar inainte ca Mobile World Congress 2018 sa inceapa in mod oficial, asa cum se intampla de obicei. Ceea ce vedem cu Samsung Galaxy S9 nu este o surpriza, iar asta pentru ca in trecut coreenii au procedat exact la fel si aceeasi este situatia inclusiv cu alte telefoane mobile importante prezentate de catre producatorii Android.

Samsung Galaxy S9 readuce practic Samsung la vechile obiceiuri, compania coreeana prezentandu-si telefoanele in acest mod in trecut, exceptie facand seria Samsung Galaxy S8, care a fost prezentata mai tarziu in 2017. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 nu va fi o schimbare chiar atat de mare in raport cu seria trecuta, telefonul va fi lansat la mai putin de 12 luni distanta de modelul anterior, ceva ce se intampla mai rar cu aceste serii ale coreenilor.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie 2018

Samsung Galaxy S9 cu aceasta prezentare timpurie a cam dat peste cap planurile celor de la Huawei si LG, ambele companii luand decizia de a-si amana lansarile de telefoane pentru luna martie. Este arhicunoscuta popularitatea telefoanelor Samsung, iar cei de la Huawei si LG au decis ca nu vor sa-si lanseze telefoanele in umbra Samsung Galaxy S9, astfel ca le vor prezenta in martie si cel mai probabil le vor lansa pe piata undeva prin aprilie.

Samsung Galaxy S9 va avea putine schimbari importante, printre ele numarandu-se: doua noi procesoare, mai multa memorie RAM pentru modelul Plus, o noua camera duala pentru modelul Plus, o camera frontala imbunatatita si diverse functii software interesante. Ecranul Samsung Galaxy S9 nu va avea diagonala mai mare, dar va fi produs folosind o tehnologie noua, insa separat de aceste modificar nu vom vedea nimic major in 2018.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie a anului 2018 in cadrul Mobile World Congress 2018, insa precomenzile vor incepe pe data de 1 martie, in timp ce vanzarile vor fi initiate pe data de 16 martie. Din pacate nu stim ce pret are Samsung Galaxy S9, zvonurile aparute pana acum anuntand o varietate de schimbari importante, mai putin cele privind preturile percepute de catre coreeni.