iOS 11.3: Apple Schimba Complet Interfata unei aplicatii din iPhone

iOS 11.3 va aduce din partea companiei Apple o noua aplicatie care va fi regandita din temelie pentru un nou proiect ambitios al celor din Cupertino.

iOS 11.3 books

iOS 11.3 vine de la Apple cu o schimbare completa pentru una dintre aplicatiile folosite de catre o buna parte dintre utilizatorii de telefoane iPhone si tablete iPad. Vorbim despre aplicatia iBooks, care incepand cu iOS 11.3 se va numit, simplu, Books, compania Apple intentionand sa modifice in totalitate inclusiv interfata acestei aplicatii cu actualizarea de luna viitoare.

iOS 11.3 va avea in aplicatia Books o sectiune inspirata din cea a aplicatiei AppStore, o noua sectiune Reading Now, dar si o sectiune unde vor fi disponibile carti audio. In prima versiune beta a iOS 11.3 compania Apple nu a implementat schimbari importante pentru design-ul interfetei aplicatiei Books, deci ele vor veni cel mai probabil in actualizarile ulterioare.

Ca parte a acestei schimbari, denumirea iBookstore urmeaza sa fie schimbata in Apple Books Store, compania americana incercand sa promoveze mai serios vanzarea de carti. Aceasta schimbare majora facuta pentru aplicatia Books si magazinul de carti al companiei Apple vine impreuna cu schimbari in ceea ce priveste echipa care administreaza magazinul de carti al americanilor.

“Apple is working on a redesigned version of its iBooks e-book reading application for iPhones and iPads and has hired an executive from Amazon to help. The new app, due to be released in coming months, will include a simpler interface that better highlights books currently being read and a redesigned digital book store that looks more like the new App Store launched last year.”

Apple a renuntat la unele proiecte pentru carti digitale dupa ce a pierdut un proces cu Ministerul de Justitie din SUA si a platit o amenda de 450 de milioane de dolari din aceasta cauza. Trecand peste aceasta problema, compania Apple reinvesteste in magazinul sau de carti si vrea sa vanda mai mult in urmatorii ani, aplicatia Books putand deveni mai importanta in iOS 12.