iOS 11.2.2 Jailbreak ar putea fi Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.2.2 jailbreak ar putea fi lansat pe iPhone si iPad multumita unui nou exploit confirmat chiar de catre compania Apple pentru toata lumea.

ios 11.2.2 jailbreak iphone ipad

iOS 11.2.2 jailbreak ar putea fi lansat pentru iPhone si iPad, compania Apple confirmand un exploit pentru kernel in lista de actualizari pentru iOS 11.2.5. Acel exploit a fost trimis catre compania Apple de catre o persoana care l-a descoperit in versiunea finala a iOS 11.2.2 si l-a testat, ea urmand a-l oferi public pentru toti cei interesati sa-l exploateze.

Acest exploit pentru iOS 11.2.2 ii permite unei aplicatii sa ruleze cod nesemnat in sistemul de operare al companiei Apple, deci poate fi folosit pentru o solutie de jailbreak. Cel care l-a descoperit spune ca exploit-ul nu este chiar atat de interesant si ca lumea ar putea ramane dezamagita, insa din descrierea facuta de Apple, se pare ca el ar putea fi folosit pentru o solutie de jailbreak dedicata iOS 11.2.2.

In momentul de fata exista cateva solutii de jailbreak pentru iOS 11, insa ele sunt destul de limitate, in principal din cauza faptului ca aplicatia Cydia nu poate fi instalata cu ele. In ciuda acestui lucru, pot fi totusi instalate tweak-uri pentru iPhone si iPad, iar in curand s-ar puea sa avem disponibila si o solutie de jailbreak pentru iOS 11.2.2, poate ceva mai complexa.

Din moment ce acest exploit este activ inclusiv in iOS 11.2.2, este clar ca el va putea fi folosit inclusiv in iOS 11.2.1, sau iOS 11.2, deci si cei care ruleaza aceste versiuni vechi vor profita de pe urma sa.