iOS 11.3: Schimbarea Incredibil de BUNA pentru iPhone

iOS 11.3 aduce o schimbare incredibil de buna pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, chiar din prima versiune beta fiind dezvaluita modificarea neasteptata.

iOS 11.3 schimbare iphone performante

iOS 11.3 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in cursul serii trecute, cei din Cupertino oferind noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad-urille dezvolatorilor de aplicatii. iOS 11.3 beta 1 este oferit la doar cateva zile distanta de iOS 11.2.5, compania Apple anuntand si o gama variata de functii noi care vor fi disponibile cu aceasta actualizare.

iOS 11.3 beta 1 vine nu doar cu functii noi, ci si cu o schimbare incredibil de buna pentru iPhone, performantele fiind mai bune decat cele pe care Apple le ofera pentru iOS 11.2.5. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte placut surprins de faptul ca iOS 11.3 beta 1 ofera performante mult mai bune decat iOS 11.2.5 pentru iPhone, diferenta fiind mare in cazul telefoanelor iPhone 5S.

iOS 11.3 beta 1 creste performantele inclusiv in modelele mai noi de telefoane iPhone ale companiei Apple, diferentele aici fiind ceva mai mici, dar chiar si asa sunt sesizabile in comparatii precum cele de mai jos. iOS 11.3 beta 1 este deocamdata abia in prima versiune beta oferita de catre compania Apple, asa ca performantele se pot schimba, dar cred ca in versiunea finala vom avea parte de o surpriza placuta.

iOS 11.3: Schimbarea Incredibil de BUNA pentru iPhone