iOS 11.3 aduce o Functie foarte Utila pentru AppStore

8

iOS 11.3 recenzii appstore

iOS 11.3 aduce in sfarsit o functie foarte utila pentru AppStore pe care clientii iPhone si iPad o cer de la compania Apple inca de acum cativa ani, dar a fost cu greu implementata. Vorbim despre posibilitatea de a sorta review-urile pentru aplicatiile pe care le vedem in AppStore de pe iPhone si iPad, iOS 11.3 implementand functia aceasta abia in anul 2018.

Mai jos puteti vedea cum arata sectiunea pentru review-uri, recenzii, a unei aplicatii din AppStore in iOS 11.3, compania Apple permitand sortarea acestora in functie de 4 criterii. Vorbim despre sortarea recenziilor in functie de cele care sunt cele mai utile, cele mai favorabile, cele mai critice, sau cele mai recente, asa cum ar fi si normal pentru un magazin de aplicatii.

Versiunile anterioare ale iOS nu permit afisarea recenziilor intr-un asemenea mod, ci doar vizualizarea lor in ordinea predefinita de catre Apple, dar lucrurile s-au schimbat. Ca sa fiu complet sincer, este de criticat faptul ca Apple a implementat o asemenea functie abia in iOS 11.3 si abia in anul 2018, dar macar o avem disponibila intr-un final si noi in iPhone si iPad.

Noua functie pentru AppStore este accesibila doar in iOS 11.3, asa ca pana nu instalati aceasta versiune a sistemului de operare nu va veti putea bucura de schimbare in telefoanele voastre.

iOS 11.3 review AppStore