Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Design-ul Final Prezentat

Samsung Galaxy S9 are prezentat in exclusivitate design-ul final care este folosit pentru a produce noul telefon al companiei Samsung, lansarea fiind deasemenea anuntata.

17

Samsung Galaxy S9 Design Final

Samsung Galaxy S9 are design-ul final prezentat intr-un nou clip video aparut in cursul noptii trecute pe internet, acesta fiind realizat un Asia, acolo unde vor fi si fabricate noile telefoane ale coreenilor. In clipul video de mai jos vedem o macheta a Samsung Galaxy S9 care a fost produsa in baza specificatiilor pe care fabricile Samsung le vor folosi pentru a fabrica noul telefon mobil in saptamanile care urmeaza, inaintea lansarii oficiale.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat ca fiind programat pentru a intra in productie in ianuarie si e posibil ca aceasta sa fi inceput, iar de aici sa vina si o prima macheta fabricata in baza specificatiilor finale ale Samsung. Aceste lucruri se intampla in mod normal inainte ca un telefon mobil sa fie lansat pe piata, anul trecut clipuri similare aparand inainte ca iPhone X sa fie lansat, iar acum e randul Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 nu a fost anutat ca fiind gandit cu modificari substantiale pentru design de catre compania coreeana Samsung, iar acest lucru se dovedeste a fi adevarat, in baza clipului video de mai jos. Putem observa ca, per total, design-ul Samsung Galaxy S9 seamana extrem de bine cu cel al seriei anterioare lansate in primavara anului trecut de catre coreeni, noutatile urmand a fi in principal pentru componentele interne.

Samsung Galaxy S9 are noul design prezentat in exclusivitate

Samsung Galaxy S9 este un smartphone extrem de asteptat si va avea cu siguranta unele functii noi care il puna in evidenta in comparatie cu alte smartphone-uri premium, dar e greu de spus care vor fi acestea. Este clar ca design-ul nu va fi in centrul atentiei, astfel ca Samsung Galaxy S9 va avea accentul pus pe promovarea noilor camere cu deschidere variabila, a chip-ului pentru inteligenta artificiala si probabil a scannerului pentru iris.

Samsung Galaxy S9 va avea baterie de aceeasi capacitate ca modelele anterioare, modelul Plus va avea o camera duala si mai mult RAM decat modelul standard, noi culori urmand a fi deasemenea oferite. Samsung Galaxy S9 nu va avea performante mai bune decat cele ale iPhone X in testele sintetice, insa e foarte posibil ca in utilizarea zilnica sa intreaga telefonul creat de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat in mod oficial ca fiind pregatit pentru o prezentare ce va avea loc in cadrul Mobile World Congress 2018, data de 25 februarie fiind aleasa de catre coreeni pentru dezvaluire. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar putea avea loc pe data de 16 martie, precomenzile pentru noul telefon urmand a incepe pe data de 1 martie intr-o gama restransa de tari de pe glob.