iPhone 7 – Primul Model cu 512 GB spatiu de Stocare

iPhone 7 cu 512 GB spatiu de stocare a fost un vis pentru unii fani ai companiei Apple, dar a devenit realitate multumita unui barbat ingenios.

iphone 7 512 gb

iPhone 7 a fost lansat de catre compania Apple in versiuni care au pana la 256 GB spatiu de stocare si desi se vehicula faptul ca iPhone X va fi oferit cu 512 GB, asta nu s-a intamplat. In ciuda acestui lucru, astazi putem vedea primul iPhone 7 care are 512 GB spatiu de stocare disponibili pentru utilizare, totul multumita ingeniozitatii unui barbat.

Acesta a reusit sa introduca un meniu de stocare NAND flash de 512 GB intr-un iPhone 7 pentru a adauga de 2 ori mai mult spatiu de stocare decat ofera compania Apple. De ce Apple nu include 512 GB spatiu de stocare si in iPhone nu stie nimeni, insa realizarea barbatului i-a uimit inclusiv pe angajatii unui Apple Store, care i-au verificat telefonul.

Pentru a putea face o asemenea modificare este necesara dezasamblarea placii logice a iPhone si a sudarii unui chip clonat cu informatiile din cel origina, procedura fiind foarte complexa. Este nevoie de un chip care sa fie de la un producator folosit si de catre Apple, altfel iOS-ul nu il va recunoaste, dar daca totul este facut cum trebuie, telefonul va porni fara probleme.

Aceasta este o noua dovada a faptului ca iPhone-urile, in ciuda limitarilor, pot fi modificate la fel precum calculataorele pe care Steve Jobs si Steve Wozniak le-au creat la inceputurile Apple.

4 COMENTARII