Samsung Galaxy S9: Pretul si Data de LANSARE Dezvaluite

Samsung Galaxy S9 are pretul de vanzare si data de lansare dezvaluite de catre operatorii de telefonie mobila, iar fanii vor avea o adevarata surpriza.

samsung galaxy s9 pretul data lansare

Samsung Galaxy S9 are pretul si data de precomanda dezvaluite astazi de catre unul dintre partenerii companiei Samsung care va pune in vanzare noul telefon mobil in urma prezentarii programate pentru data de 25 februarie. Pana acum ni s-a spus doar ca pretul Samsung Galaxy S9 va fi mai mare decat cel perceput pentru seria anterioara de telefoane mobile ale coreenilor, insa iata ca astazi aflam si cat de va fi diferenta intre ele.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie vandut in Coreea de Sur de catre operatorii de telefonie mobila la preturi care incep de la 890 – 935 de dolari, cu doar 15 – 60 de dolari mai mari decat cele perceute pentru seria anterioara. Diferenta este una foarte mica intre cele doua serii, Samsung Galaxy S9 urmand a fi vandut cu un plus minor, daca ne uitam la diferenta mare de pret ceruta de catre Apple pentru iPhone X in comparatie cu iPhone 8, anul trecut.

Samsung Galaxy S9 va fi vandut la preturi care incep de la 800 de dolari, fara taxe, in SUA, diferenta fata de seria anterioara fiind de 50 de dolari, la pretui fara taxe, deci si aici vorbim despre o oferta foarte buna. Practic, Samsung Galaxy S9 ar urma sa coste doar 870 de dolari in SUA, cu 200 de dolari mai putin decat iPhone X al companiei Apple, iar aceasta va fi cu siguranta o problema uriasa pentru compania Apple in urmatoarele luni.

Samsung Galaxy S9: pretul si data de lansare dezvaluite

Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomandata incepand cu data 2 februarie in Coreea de Sud, deci e foarte posibil ca aceeasi data sa fie valabila si in Europa, precomenzile fiind deschise doar pana in 8 februarie. Aceasta diferenta de doar 6 zile pentru precomanda Samsung Galaxy S9 sugereaza faptul ca lansarea noului telefon urmeaza sa aiba loc pe data de 9 februarie si nu pe 16 februarie, asa cum afirmau unele zvonuri.

“We decided to make a reservation sale with Samsung Electronics for 7 days from March 2-8. Although the domestic price of the Galaxy S9 will increase, it will be decided at a level where consumers do not feel burdened. The price of the Galaxy S8 (64GB) in Korea was 935,000 won, so the Galaxy S9 will be priced between W950,000 and W990,000.”

Samsung Galaxy S9 este mult mai ieftin decat ma asteptam, iar cu siguranta aceeasi va fi impresia multor altor fani ai companiei coreene, iar pentru asta exista o explicatie foarte clara, lipta schimbarilor majore. Samsung Galaxy S9 va avea mai multe modificari interne concentrate pe experienta utilizatorilor si nu pe design, iar asta ii permite companiei coreene sa pastreze pretul la o valoare redusa pentru a ataca mai usor iPhone X in 2018.

Samsung Galaxy S9 este gandit pentru a profita in continuare de succesul seriei Samsung Galaxy S8, design-ul fiind extrem de apreciat, impreuna cu ecranul, iar singura diferenta majora fata de iPhone X sta in Face ID. Dimineata v-am prezentat functia Intelliscan a Samsung Galaxy S9, aceasta fiind inferioara Face ID, insa cu 200 de dolari diferenta intre telefoane, nu-mi pot imagina cum ar putea fi convinsi fanii Android sa aleaga iPhone X.