Samsung Galaxy S9: OFICIAL, functia Exclusiva oferita in Premiera

Samsung Galaxy S9 are o functie exclusiva oferita de catre coreeni care copiaza Face ID, ea avand denumirea intelligentscan si oferind recunoastere faciala.

Samsung Galaxy S9 intelligentscan face id

Samsung Galaxy S9 va avea implementata de catre compania coreeana o noua functie speciala menita sa copieze functionalitatea Face ID pentru utilizatori, aceasta avand denumirea Intelligentscan. In clipul video de mai jos avem demonstrata aceasta noua functie pregatita pentru Samsung Galaxy S9, ea fiind gandita pentru a oferi recunoastere faciala pentru utilizatori folosind un nou sistem de scanare a fetei si a ochilor acestora.

Samsung Galaxy S9 are deja un iris scanner implementat de ceva vreme, dar si un sistem care scaneaza fata, doar ca in cazul celui de-al doilea vorbim despre un software rudimentar care nu ofera securitate. Iris scannerul a fost gandit pentru a oferi secuitate aproape la fel de buna precum Face ID, iar in Samsung Galaxy S9 cele doua sisteme sunt combinate de catre compania coreeana pentru a oferi recunoastere faciala similara celei din Face ID.

Samsung Galaxy S9 are functia Intelligentscan descoperita prin intermediul unei aplicatii iintegrate intr-o versiune a Android Oreo oferita pentru Samsung Galaxy S8, deci ea este cat se poate de oficiala. Compania Samsung tsteaza functia Intelligentscan deja pe prototipurile Samsung Galaxy S9 pe care le pregateste pentru lansare pe pietele globale, iar ideea din spatele sistemului este una destul de interesanta, asa cum am vazut la Face ID.

Samsung Galaxy S9 – Intelligentscan este o copie rudimentara a Face ID

Samsung Galaxy S9 va oferi prin Intelligentscan, asa cum se intampla si in cazul Face ID, atat recunostere faciala in timpul noptii, cat si in timpul zilei, deci vorbim despre posibilitate de deblocare in orice fel de conditii. Iris scannerul din telefoanele Samsung a fost mereu laudat pentru acuratetea deblocarii, asa ca a vedea acest Intelligentscan pentru Samsung Galaxy S9 nu este ceva de mirat, mai ales ca iPhone X ofera ceva similar.

Samsung Galaxy S9 are iris scannerul combinat cu recunoasterea faciala pentru a securiza telefonul, insa e greu de spus cat de rapid va fi el si de ce nivel de siguranta vor beneficia utilizatorii in final. Face ID este cu mult mai sigur decat Touch ID, insa Intelligentscan nu ar putea oferi o siguranta cu mult mai mare pentru clientii Samsung Galaxy S9, in raport cu doar scanarea irisului, decat daca Samsung a dezvoltat un nou software de recunoastere faciala.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial pe data de 25 februarie, iar atunci ne vom convinge de toate noile functii pe care compania coreeana le-a pregatit pentru clientii din lumea intreaga. Samsung Galaxy S9 va fi disponibil pentru precomanda incepand cu data de 1 martie, iar lansarea oficiala a telefonului urmeaza sa aiba loc pe data de 16 martie, asa ca ramane sa vedem ce surprize interesante vor fi oferite pentru a ataca iPhone X.