Instagram va face Apeluri Video pe iPhone si Android

Instagram Apeluri Video iPhone Android

Instagram pregateste o noua functie importanta pentru iPhone si Android, compania Facebook urmand a le permite utilizatorilor sa faca apeluri video intre ei. Vorbim despre o functie foarte importanta care ajunge in mod surprinzator in aplicatia Instagram pentru iPhone si Android, iar asta deoarece nimeni nu isi putea imagina ca asa ceva ar putea fi oferit.

Instagram este o aplicatie gandita pentru a permite partajarea de poze si clipuri video, ea a evoluat dincolo de limitele acestea, iar in curand va permite efectaurea de apeluri video. Instagram se va transforma practic si intr-o aplicatie de mesagerie cu implementarea aceste functii, iar asta pentru ca fix apelurile video nu erau necesare pentru utilizatori.

Instagram va permite efectuarea de apeluri video doar din interfata de chat pe care o pot accesa utilizatorii, dar ea este deocamdata in stadiul incipient al procesului de dezvoltare. Nu se stie cat timp va trece pana cand Instagram va implementa aceasta functionalitate pentru iPhone si Android, dar cand va fi disponibila, va voi anunta.

Instagram apeluri video