Samsung Galaxy S9: Functia Furata de la iPhone X si Suport Dual-SIM

Samsung Galaxy S9 va fura o functie populara a iPhone X, insa compania coreeana intentioneaza deasemenea sa implementeze si suport dual-SIM pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 animoji dual-sim

Samsung Galaxy S9 este pregatit pentru a fi prezentat de catre compania coreeana Samsung in mai putin de o luna si ieri v-am vorbit despre functia Intelligentscan gandita pentru a contra Face ID din iPhone X. Compania coreeana se foloseste de iris scanner si camera frontala pentru a crea un sistem de recunoastere faciala mai sigur pentru Samsung Galaxy S9, insa el nu va fi la fel de bine securizat precum Face ID din iPhone X.

Samsung Galaxy S9 nu va avea doar recunoasterea faciala pentru deblocare, ci va avea si o functie copiata dupa Animoji, doar ca ar putea functiona oarecum diferit, pentru ca este gandita pentru camera duala a modelului Plus. Anul trecut Samsung a lansat stickere pentru poze care pot fi plasate peste fetele utilizatorilor, iar cu Samsung Galaxy S9 adauga stickere 3D care au efect de adancime si pot fi plasate inclusiv peste pozele cu efect bokeh.

“Today, I found depth sensing stickers. It will use the dual camera and allow you to change the depth and focus of the stickers. Seems like an addition to live focus.”

Samsung Galaxy S9 le va permite oamenilor sa-si plaseze stickere 3D cu adancime peste fete, oarecum similar cu ceea ce avem disponibil pentru Animoji, MSQRD, sau Face Rig, un sistep de analizare a adancimii obiectelor fiind folosit. Deocamdata se pare ca noua functie cu stickere 3D nu va fi disponibila si pentru selfie-urile facute folosind Samsung Galaxy S9, deci doar cele facute cu noua camera duala vor avea functie integrata.

Samsung Galaxy S9 – functia furata de la iPhone X si suportul dual-SIM

Samsung Galaxy S9 nu va avea doar noutati importante pe partea software, ci si o schimbare majora pentru hardware, mai exact suportul pentru dual-SIM, in premiera pentru Europa. Compania coreeana a vandut modele dual-SIM ale telefoanelor sale premium in diverse pietele de pe planeta, insa in versiunea din Germania a website-ului sau a fost descoperit un model al Samsung Galaxy S9 care are integrat suport dual-SIM.

Samsung Galaxy S9 dual-SIM

Samsung Galaxy S9 cu suport dual-SIM va permite folosirea simultana a doua cartele pentru apeluri telefonice si navigare pe internet, deci o functionalitate majora in plus fata de iPhone X. Partea interesanta este ca in 2017 au aparut zvonuri care sugereaza faptul ca un iPhone cu suport dual-SIM va fi lansat in 2018, asa ca oferirea Samsung Galaxy S9 cu aceasta functie in Europa ar putea fi o tentativa de a contra viitoare telefoane ale Apple.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus nu vor aduce schimbari majore de design anul acesta, compania coreeana concentrandu-se mai mult pe componentele interne si pe software-ul celor doua telefoane. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, precomenzile urmand a incepe pe 2 martie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc pe 9 sau 16 martie.