Emoji si Primul Proces Castigat in Baza lor

emoji proces castigat

Fie ca va vine sa credeti, sau nu, o Instanta din Israel a dat castig de cauza unei persoane care a reclamat un contract care ar fi fost incheiat doar in baza unor caractere emoji. Vorbim despre un caz in care proprietarul unui apartament a dat in judecata doua persoane deoarece a crezut ca ele ii vor inchiria apartamentul in baza unor caractere emoji trimise intr-un mesaj.

Proprietarul primise persoane in cauza in apartament pentru a-l vedea, iar dupa ce ele i-au trimis o serie de caractere emoji, acesta a fost convins ca ele vor sa-l inchirieze si a delistat apartamentul. Vorbim despre caracterele emoji pe care le vedeti mai jos, combinarea lor intr-un mesaj trimis proprietarului i-a dat de inteles ca apartamentul sau este dorit de catre persoanele care l-au vizitat.

Judecatorul care a prezitat cazul a fost de acord cu proprietarul si i-a dat castig de cauza, spunand ca acel cuplu a negociat cu rea credinta inchirierea si i-a amendat cu o luna de chirie.

Practic, combinatia dintre negocierea pentru chirie si trimiterea acelor caractere emoji a dat de inteles ca apartamentul urmeaza sa fie inchiriat, acesta fiind primul caz castigat in baza unor caractere emoji. Alte cateva cazuri din SUA au fost castigate in situatii similare multumita caracterelor emoji folosite pentru ele, insa vorbim tot despre cauze civile deocamdata.

“The study […] discussed a case in Israel that involved a couple looking for an apartment. They texted a landlord a series of emojis, including a smiley face, a comet, a champagne bottle, dancing yellow Playboy bunnies and a chipmunk. The landlord believed, based in part on the emojis, that the couple had agreed to rent the apartment. He took down the listing, then sued them when they stopped responding to his messages. A judge found in favor of the landlord, reasoning the couple had negotiated in bad faith, and fined them a month’s rent as damages.”

proces emoji

2 COMENTARII