iPhone 6S: Noua Tara in care va fi Produs pentru Apple

iPhone 6S urmeaza sa fie produs pentru compania Apple intr-o noua tara in care pana acum cei din Cupertino n-au mai produs decat un singur model.

iphone 6s productie india

iPhone 6S este unul dintre modelele iPhone care inca se bucura de interes destul de mare din partea fanilor companiei americane, iar compania Apple ar putea decide extinderea productiei sale. Mai exact, se pare ca Wistron, partener Apple care produce iPhone 6S in China, vrea sa extinda productia si intr-o alta fabrica in care in momentul de fata produce numai iPhone SE.

Mai exact, iPhone 6S ar urma sa fie produs de catre cei de la Wistron inclusiv in India, daca primele teste facute acolo se vor dovedi a fi un succes si Apple va accepta unitatile finite. Apple a decis sa produca iPhone SE in India pentru a-l putea vinde fata taxe de import in tara, iar din moment ce iPhone 6S ajunge sa fie aproape la fel de ieftin, atunci e clar de ce exista interes pentru productia sa acolo.

iPhone 6S este vandut la preturi care incep de la doar 300 de dolari al unii operatori de telefonie mobila din SUA, iar din moment ce performantele sale inca sunt bune, e clar de ce lumea l-ar dori. Producand iPhone 6S in India pentru clientii locali, cei de la Apple si-ar putea creste exponential cota de piata intr-o tara aproape la fel de mare precum China, dar dominata de alti producatori.

“A third source said Apple was likely to start assembling its iPhone 6s models in India via Wistron soon, as it looks to cut costs and diversify its production base beyond greater China […] The assembly of iPhone SE in India was a pilot to test waters and it is only logical the line would be expanded, a fourth source said, without giving any details.”

Nimeni nu stie cat timp va fi necesar pentru ca Apple sa poata incepe productia iPhone 6S in India, dar cel mai probabil pana la sfarsitul an vom vedea si primele telefoane asamblate acolo. Nu se stie nici daca telefoanele iPhone 6S produse in India vor fi vandute de catre compania Apple si in alte piete, dar orice este posibil in momentul de fata, asa ca putem spera la orice.