Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp: Noi Functii Importante Descoperite

WhatsApp: Noi Functii Importante Descoperite

WhatsApp are doua noi functii importante descoperite in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, una fiind ceruta inca de acum cativa ani.

WhatsApp Functii Importante Descoperite

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta, cu 1.2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, iar pentru acestia compania Facebook implementeaza in mod constant functii noi. Este de altfel necesar ca WhatsApp sa aiba functii noi si importante oferite in mod constant pentru a-si putea tine utilizatorii interesati de folosirea sa, iar astazi aflam despre doua schimbari importante care vor fi oferite in aplicatie curand.

WhatsApp va avea in sfarsit o versiune pentru tablete, atat iPad, cat si cele Android urmand a fi suportate, noile versiuni ale aplicatiei fiind in acest moment in proces de testare in cadrul companiei Facebook. Vorbim despre versiuni ale WhatsApp pentru iPad si Android care vor avea la baza platforma WhatsApp Web, care permite efectuarea de conversatii intre utilizatori folosind un calculator, deci totul va fi bazat pe asta, in final.

whatsapp ipad android secret

WhatsApp va necesita scanarea unui cod QR pe un telefon mobil pentru a putea activa WhatsApp Web pe iPad sau tabletele Android, deci nu va putea fi folosit un cont direct pe aceste tipuri de terminale mobile. Ambele versiuni noi ale aplicatiei WhatsApp sunt in momentul de fata in proces de dezvoltare si testare, asa ca urmeaza sa vedem cand vor fi oferite in mod oficial de catre companie, probabil nu chiar atat de tarziu.

WhatsApp are doua noi schimbari importante descoperite

WhatsApp va avea deasemenea disponibila si o noua functie care va permite incarcarea de stickere din aplicatii terte, ceva ce in momentul de fata nu este permis de catre compania Facebook pentru aplicatia sa. WhatsApp va avea o serie de stickere noi implementate in baza celor existente pentru Facebook, insa functionalitatea urmeaza sa fie extinsa pentru a incarca stickere inclusiv din aplicatii terte existente in AppStore acum.

WhatsApp cu noi tipuri de stickere va convinge utilizatorii sa foloseasca mai des aplicatia pentru a purta conversatii cu prietenii lor, Facebook descoperind acest lucru cand a implementat stickerele pentru aplicatia proprie. Noile stickere WhatsApp preluate din Facebook vor fi disponibile foarte curand, in timp ce integrarea de stickere din aplicatii terte inca mai are nevoie de dezvoltare, deci nu se stie clar cand urmeaza sa fie disponibila.

WhatsApp nu a avut anul acesta implementata vreo functie extrem de importanta, asa ca ramane sa vedem ce anume are compania Facebook pregatit pentru noi separat si de aceste doua schimbari majore. Dintre ele, cea privind aplicatia WhatsApp compatibila cu tabletele iPad si Android este cea mai importanta, foarte multa lume cerand lansarea lor inca de acum mai bine de 2 ani de zile.

 • serban07

  Dacă ar face aplicația și pentu Apple Watch ar fi perfect

 • Florian

  Exact !

 • sudteamromania

  O prostie sa scrii mesaje de pe watch atâta timp cât de pe orice telefon se poate face asta

 • dbcn

  Whats are probleme de la ultima actualizare. Trimit un mesaj la ora 22:00h și ajunge la ora 07:00h la destinatar iar mie îmi arată că este trimis și citit (22:00h).

 • Bogdanel

  Nu stiu ce sa mai facă ca să salveze aplicația asta

 • amfetamin

  Viber de ex. are pt iPad hăt de când și nu e ditamai compania ca whatsapp,ce e așa greu de implementat?

 • Aurelian

  Sa o salveze de la ce? Este cea mai folosită aplicație de pe planeta, nu trebuie sa o salveze de la nimic.

 • Aurelian

  Perfect pentru cine? Pentru furnici? Ți se pare o experiența perfecta sa stai sa te holbezi la un ecran de 2”? Mai ales dacă mai ai și niște degete groase care ocupa jumătate din suprafața ecranului…ar fi perfect, ce sa zic.

 • BurN®

  Pai ar fi exact ca la iMessage vorbești pentru a fi transcris in propoziții
  Cine a zis ca trebuie sa scrii? Eu folosesc Apple Watch pentru iMessage de cele mai multe ori când vreau sa scriu 1,2 propoziții sau fraze mai lungi, când nu pot folosi tel

 • Paul Stefan

  Cineva are acces la contul tau…a copiat codul…vezi pe youtube.