iOS 11.3 Rezolva o Problema Penibila a iPhone si iPad

iOS 11.3 are rezolvata o problema penibila care a fost descoperita de catre utilizatorii iPhone si iPad, Apple cutezand intr-un final sa o corecteze.

ios 11.3 rezolva problema penibila

iOS 11.3 rezolva, in aparenta, o problema penibila a iPhone si iPad care a fost descoperita de catre utilizatorii care instalaseara iOS 11.2 anul trecut si au ramas uluiti de existenta ei. Vorbesc despre problema din cauza careia aplicatia calculator nu era capabila sa calculeze suma adunarii dintre cifrele 1, 2 si 3, rezultatul fiind complet neasteptat.

Problema avea la baza o modificare a animatiei implementate de catre compania Apple pentru aplicatia calculator, ea generand rezultatul gresit pentru calculele facute. Apple a “rezolvat” problema cu o actualizare intermediara pentru iOS 11.2 si a eliminat animatia cu totul, insa abia in iOS 11.3 aplica o rezolvare corecta si readuce animatia pentru aplicatia calculator.

iOS 11.3 are prezentata in clipul video de mai jos schimbarea pe care utilizatorii o asteptau inca din momentul lansarii iOS 11.2, ea readucand lucrurile la normal, asa cum era de asteptat. Aceasta este una dintre schimbarile stupide implementate de catre Apple pentru iOS 11.2 si care n-ar fi trebuit sa existe vreodata, dar macar iOS 11.3 o rezolva.

iOS 11.3 ar putea rezolva si alte probleme intalnite de catre utilizatori pana in momentul de fata, dar aceasta este unul dintre motivele pentru care iOS 12 nu va avea schimbari majore. V-am spus ieri ca Apple intentioneaza sa renunte la implementarea unor schimbari majore pentru iOS 12 special pentru a putea elimiba bugurile penibile de acest gen.

10 COMENTARII

  1. Sa o rezolve “online”. Prin acele partajări de date și folosirea aplicațiilor pe care ei le cer la activarea iPhone/urilor . Nu sa ma forțeze sa trec la alta versiune de iOS doar pt rahatul de calculator .
    Stim cu toții ca Apple poate “corecta” funcționarea unor aplicații prin transmiterea de date noi direct in aplicație fără ca noi sa observam. Totul se întâmpla in fundal si fără sa vedem.
    Doar dacă ceri un raport , aflat undeva in meniul telefonului, poți vedea ce s-a trimis si ce s-a primit in telefon de la Apple . Porcăria de calculator de ce nu s-a putut rezolva astfel? Va spun eu de ce. Ca sa pui iOS versiune avansată pe iPhone-ul tău vechi și astfel scăzând performanța generală….și ești nevoit sa cumperi mode mai nou ca sa îți poți face “treaba” in continuare.
    Nu degeaba versiunile iOS anterioare nu sunt “semnate “ după un timp. Ca sa nu poți reveni la un soft decent pt modelul tau.