Apple Sarbatoreste Noul An Chinezesc cu un Film Scurt

Apple sarbatoreste Noul An Chinezesc cu un film scurt pe care l-a creat pentru a le arata clientilor locali ca este interesata sa le ia banii si in anul ce urmeaza sa inceapa pentru ei. Apple prezinta un film scurt de numai 7 minute intitulat Three Minutes impreuna cu o poveste interesanta care ii duce pe urmaritori prin variate colturi ale chinei.

Apple pune in evidenta in acest film scurt capacitatea iPhone-urilor sale de a crea filme si poze grozave, oferind in website-ul din China sfaturi suplimentare pentru a inregistra filme. Desigur ca vorbim despre inregistrari facute si folosind echipamente profesionale pentru ca inregistrarile sa aiba calitate excelenta, dar nu toata lumea trebuie sa stie chiar toate detaliile.

https://www.youtube.com/watch?v=ySLn-2MZenU

Articolul precedentiOS 11.3: Functia foarte Importanta Descoperita
Articolul următorCydia pentru iOS 11 jailbreak este gata de Lansare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.