Cydia pentru iOS 11 jailbreak este gata de Lansare

cydia ios 11 jailbreak electra

Cydia pentru iOS 11 jailbreak este foarte aproape de a fi lansata, un dezvoltator care a lansat o solutie de jailbreak pentru iOS 11 – iOS 11.1.2 confirmand acest lucru. Vorbim despre solutia de jailbreak denumita Electra, aceasta urmand a avea si aplicatia Cydia intr-o versiune beta care urmeaza sa fie lansata in perioada imediat urmatoare.

Electra a ajuns la a 10-a versiune beta zilele trecute, dezvoltatorul sau actualizand constant solutia de jailbreak pentru iOS 11, iar acum pregateste si Cydia. Este cunoscut faptul ca aplicatia Cydia lipseste din toate solutiile de iOS 11 jailbreak deoarece saurik, creatorul aplicatiei, nu a lansat deocamdata o versiune speciala pentru iOS 11.

Nimeni nu stie deocamdata cand va fi lansata aceasta noua versiune a aplicatiei Cydia, insa cel mai probabil o vom avea disponibila cel mai tarziu saptamana viitoare. Nu stiu cat de bine ar putea functiona acest software pe iPhone si iPad avand in vedere ca e o modificare facuta de un dezvoltator de solutii de jailbreak si nu de saurik, dar putem spera la ceva bun.

cydia ios 11 jailbreak