Prima Pagina Cydia Cydia pentru iOS 11 jailbreak este gata de Lansare

Cydia pentru iOS 11 jailbreak este gata de Lansare

cydia ios 11 jailbreak electra

Cydia pentru iOS 11 jailbreak este foarte aproape de a fi lansata, un dezvoltator care a lansat o solutie de jailbreak pentru iOS 11 – iOS 11.1.2 confirmand acest lucru. Vorbim despre solutia de jailbreak denumita Electra, aceasta urmand a avea si aplicatia Cydia intr-o versiune beta care urmeaza sa fie lansata in perioada imediat urmatoare.

Electra a ajuns la a 10-a versiune beta zilele trecute, dezvoltatorul sau actualizand constant solutia de jailbreak pentru iOS 11, iar acum pregateste si Cydia. Este cunoscut faptul ca aplicatia Cydia lipseste din toate solutiile de iOS 11 jailbreak deoarece saurik, creatorul aplicatiei, nu a lansat deocamdata o versiune speciala pentru iOS 11.

Nimeni nu stie deocamdata cand va fi lansata aceasta noua versiune a aplicatiei Cydia, insa cel mai probabil o vom avea disponibila cel mai tarziu saptamana viitoare. Nu stiu cat de bine ar putea functiona acest software pe iPhone si iPad avand in vedere ca e o modificare facuta de un dezvoltator de solutii de jailbreak si nu de saurik, dar putem spera la ceva bun.

cydia ios 11 jailbreak

 • EMP83

  Cydia este open-source deci cam toată lumea poate contribui la îmbunătățirea ei. Pana acum toată lumea aștepta dupa Saurik din cauza mobilesubstrate, care Saurik nu vrea să o facă open-source însă s-a rezolvat problema cu ajutorul lui Comex care a lansat “substitute” care practic este o alternativa la mobilesubstrate. Din ce vad pe Reddit soluția de jailbreak Electra beta 10 este foarte stabila și substitute funcționează foarte bine. Daca totul va decurge cum trebuie în principiu cred ca săptămâna viitoare voi face și eu jailbreak când Cydia va fi inclusă.

 • Ismail30

  Soluția Electra pe ce versiuni al iOS 11 va funcționa ?
  Am iOS 11.2

 • Ismail30

  Cred ,ca in spatele jailbreak-ului stabil ce va fi lansat pentru aproape toate versiunile iOS va fi Apple !!!
  iOS cu jailbreak untherted stabil este net superior androidului!!!!!!!!!

 • EMP83

  Ios 11.x pana la 11.1.2 moment.

 • EMP83

  Wow, pe bune ca trebuie să faci o asemenea companie? Dar de ce nu poți spune ca sunt amândouă foarte ok?

 • Daniels Mihalcea

  După ce va fi integrată Cydia pe iOS 11.x-11.1.2 să sperăm că se vor concentra pe vulnerabilitățile iOS 11.2.2. Am ratat ocazia cu 11.1.2…