iOS 11 jailbreak – Cum Instalezi Tweak-uri pe iPhone FARA Cydia

iOS 11 jailbreak este disponibil pentru iPhone si iPad, iar chiar daca aplicatia Cydia nu este oferita inca, poti totusi instala tweak-uri acum.

iOS 11 jailbreak Instalezi Tweak iPhone Cydia

iOS 11 jailbreak este disponibil pentru iOS 11 – iOS 11.1.2 pentru anumite modele ale iPhone si iPad, insa aplicatia Cydia ramane deocamdata departe de a fi pregatita pentru lansare. In lipsa aplicatiei Cydia pentru iOS 11 jailbreak, exista totusi tweak-uri cumpatibile cu aceasta versiune a sistemului de operare, chiar daca nu sunt usor de instalat.

iOS 11 jailbreak ne permite sa modificam fisierele interne ale iPhone si iPad, insa totul presupune folosirea SSH-ului pentru a transfera si instala tweak-uri si aplicatii in terminale. Procedura nu este foarte simpla, v-am explicat-o intrecut, insa multumita unui program pentru Windows, ea face solutia de iOS 11 jailbreak oarecum utila pentru noi.

Va puteti bucura de iOS 11 jailbreak in acest moment pe iPhone si iPad-urile compatibile cu Electra sau LiberiOS, iar daca vreti sa instalati si tweak-uri, puteti folosi programul din aceasta pagina. El trebuie doar deschis pe un calculator dupa ce face iOS 11 jailbreak pe iPhone sau iPad, acel telefon trebuind sa fie conectat la acelasi router la care ati conectat prin Wi-Fi si iDevice-ul.

Programul este foarte simplu de folosit, el conectandu-se automat la iPhone, sau iPad, dupa ce selectati fisierul .deb al tweak-ului pe care doriti sa il instalati in telefonul vostru. Daca nu stiti nimic din ceea ce v-am explicat mai sus, atunci va recomand sa nu va bateti prea mult capul, deoarece Cydia va fi gata in curand, iar acest program nu vine de la o sursa cunoscuta, deci ar putea fi plin de virusi.

4 COMENTARII

  1. Se pare ca a fost anunțat pentru lansare Installer 5. Cică în noaptea asta va fi lansat pentru developeri ca să-și pună la punct Repo-urile.