iOS 11.3: Noi Functii Grozave sunt Demonstrate

iOS 11.3 are noi functii grozave demonstrate pentru iPhone si iPad de catre dezvoltatorii de aplicatii care testeaza noua versiune a sistemului de operare.

ios 11.3 functii grozave demonstrate

iOS 11.3 are noi functii grozave demonstrate de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, compania Apple oferindu-le acestora noi metode de a face bani. Vorbesc despre implementarea in iOS 11.3 a unui nou ARKit, compania Apple integrand pentru el posibilitatea de a plasa obiecte pe suprafate verticale, de a detecta imagini si multe altele.

Una dintre cele mai impresionante demonstratii privind aceste noi functii ale iOS 11.3 ne arata cum poate fi prezentata o pasare virtuala care intra printr-un geam deschis al unei camere. Totul are la baza capacitatea iPhone si iPad de a detecta suprafata verticala in iOS 11.3 si de a permite aplicarea acelui obiect vertical pe el pentru a genera respectivul efect.

iOS 11.3 are deasemenea prezentat noul sistem care este capacil sa detecteze imagini si sa identifice obiectele care sunt filmate de catre utilizatori folosind iPhone si iPad. Avem demonstratii cu un iPhone care ruleaza iOS 11.3 si poate detecta o punga de chip-uri, una de pungi pentru gunoi, sau demonstratii pentru detectarea unor peisaje din tablouri.

iOS 11.3 va avea o gama extrem de variata de functii extrem de interesante, insa acestea noi pentru ARKit se numara printre cele mai impresionante pe care compania Apple le va oferi. Desigur ca dezvolatorii vor trebui sa stie cum sa le foloseasca si sa le puna in evidenta incepand cu iOS 11.3, insa compania Apple le pune la dispozitie functiile cu care sa atraga noi clienti.

6 COMENTARII