WhatsApp Ajunge YouTube in Numarul de Utilizatori Activi

WhatsApp aproape ca a ajuns YouTube in ceea ce priveste numarul de utilizatori activi lunar in cadrul plarformei, evolutia aplicatiei fiind impresionanta.

WhatsApp YouTube Utilizatori Activi

WhatsApp este de departe cea mai folosita retea de mesagerie de pe planeta, aplicatia detinuta de catre compania Facebook ajungand la inceputul anului 2018 la 1.5 miliarde de utilizatori activi lunar. Informatia a fost confirmata de catre presedintele companiei Facebook, Mark Zuckerberg, in cursul noptii trecute si reprezinta o crestere de 200 de milioane de utilizatori in raport cu ceea ce se anuntase in luna iulie pentru ea.

WhatsApp a crescut atat de mult incat a ajuns la acelasi numar de utilizatori activi lunar pe care YouTube il inregistra in vara anului 2017 si e posibil ca diferenta dintre platforme sa fi scazut considerabil. Daca WhatsApp ajunge din urma YouTube in ceea ce priveste numarul de utilizatori activi lunar in platforma, este clar ca interesul oamenilor se indreapta spre asemenea aplicatii.

WhatsApp are deasemenea foarte multe persoane care sunt interesate de story-urile pe care le publica diversi utilizatori, ea fiind intrecuta in popularitate pentru acest segment doar de catre Instagram. Fiecare are peste 300 de milioane de utilizatori activi care publica stories, insa Instagram are putin mai multe persoane active in comparatie cu WhatsApp deocamdata.

“WhatsApp recently crossed 1.5 billion monthly actives, with people sending more than 60 billion messages every day. A growing number of these messages are between people and companies, which is why we launched WhatsApp Business. The growth of Stories will have an impact on how we build products and think about our business, including WhatsApp and Instagram, which are the #1 and #2 most-used Stories products in the world.”

WhatsApp a fost cumparata in 2014 de catre Facebook cu 19 miliarde de dolari cand avea doar un sfert din numarul de utilizatori activi in momentul de fata, toata lumea criticand decizia americanilor. Ei bine, iata ca in final ea se dovedeste a fi una buna, iar acum Facebook vrea sa si produca bani de pe urma WhatsApp, preluand deja o parte din informatiile utilizatorilor si pregatindu-se sa ceara bani de la companii.