Partenerii Apple Confirma Scaderea Productiei iPhone

Partenerii Apple au confirmat scaderea productiei iPhone in prima parte a anului 2018, sugerand faptul ca vanzarile telefonului au scazut deasemenea.

Partenerii Apple Confirma Scaderea Productiei iPhone

Cativa dintre cei mai importanti parteneri ai companiei Apple au confirmat ca din Cupertino a venit un ordin pentru reducerea productiei de componente pentru telefoane. Implicit si productia telefoanelor va fi redusa, in fiecare inceput de an aparand informatii de acest gen, ca si cum ar fi ceva extraordinar, dar in realitate totul este perfect normal si nu se intampla doar la Apple.

In ciuda acestui lucru, Qualcomm, Broadcom si alti parteneri importanti ai companiei Apple sustin ca reducerea productiei de componente in 2018 este mai mare decat in alti ani. Aceste informatii vin dupa aproape 2 saptamani de zvonuri care spun faptul ca iPhone X are vanzari atat de proaste incat compania Apple i-ar fi injumatatit productia la compania Foxconn.

Un partener important al Apple a afirmat ca aceasta presupunere este exagerata si desi din Cupertino a venit cererea de a se reduce productia, ea nu se apropie de injumatatire. Ca Apple a redus productia iPhone in T1 2018 nu poate fi pus la indoiala, insa americanii nu au facut o schimbare chiar atat de radicala, acest lucru fiind afirmat de aproape toti partenerii sai.

“Qualcomm and Broadcom, key suppliers to Apple Inc., have implied that orders related to the iPhone tailed off more than normal at this time of year. A smaller supplier, Qorvo, predicted current quarter sales of as little as $645 million, missing analysts’ estimates by more than $100 million. Qorvo makes radio-frequency chips and gets about 40 percent of its sales from Apple.”

Vanzarile iPhone, ca si ale altor smartphone-uri, scad simtitor in fiecare inceput de an dupa o perioada a sarbatorilor de iarna plina de reduceri si vanzarile cele mai bune din intregul an. Cat de bune, sau rele, sunt vanzarile iPhone X vom afla abia undeva prin aprilie, insa sunt 100% sigur ca pana atunci vom tot vedea zvonuri care prezinta o situatie apocaliptica pentru compania Apple.