Instagram Lanseaza Functii Noi pe iPhone si Android

Instagram a implementat o serie de functii noi pentru iPhone si Android, compania americana dorind sa creasca gradul de utilizare al retelei sale de socializare.

Instagram Functii Noi iPhone Android

Instagram a lansat saptamana aceasta noi functii interesante pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android, ea permitand crearea de stories care sunt diferite. Mai exact, compania Instagram a introdus un asa-numit “type mode” in aplicatia pentru telefoane mobile, acesta oferind o modelitate noua de a crea stories pe care sa le partajam.

Instagram permite crearea de stories care nu au la baza poze, sau clipuri video, ele putand fi create doar folosind texte si imagini animate de tip gif, sau chiar caractere emoji. Instagram permite deasemenea personalizarea fundalului acestor stories, fie folosind culorile predefinite disponibile in aplicatie, fie chiar poze din telefoanele noastre.

Instagram vrea ca aceste noi stories sa ne permita sa ne exprimam in moduri noi cele mai simple si neobisnuite ganduri, fara a publica neaparat poze si clipuri video. Ideea este interesanta si le va permite inclusiv celor fara chef de a se filma sa publice stories pe care prietenii lor sa le vada, insa ele sunt disponibile pentru doar 24 de ore, ca si celelalte.

Instagram are peste 300 de milioane de persoane care folosesc functia stories in viata de zi cu zi pentru a publica tot felul de imagini si clipuri video, dar numarul probabil va creste. Aplicatia Instagram este disponibila pentru descarcare gratuita in momentul de fata din AppStore si Google Play.

“Today, we’re introducing “Type” mode in stories, a new way to share anything that’s on your mind with creative text styles and backgrounds — no photo or video required. Now, you can turn your most random thoughts into something colorful and expressive. When you open the camera, you’ll see “Type” next to “Normal” under the record button. Tap “Type” and write whatever comes to mind — your favorite lyrics, a silly thought or a random idea — and play with different styles to change the look and feel. Then, you can pick different background colors, highlight words and phrases or add a background photo.”