iPhone X: Samsung si Partenerii Apple Anunta Oprirea Productiei

iPhone X are confirmata de catre Samsung si alti parteneri ai companiei Apple oprirea productiei in cursul anului 2018 din cauza vanzarilor in continua scadere.

iPhone X Samsung Partenerii Apple Oprire Productie

iPhone X este cel mai bine vandut model de telefon Apple in T4 2017 si cel mai bine vandut smartphone la nivel global in aceasta perioada, dar asta nu il va “salva” de planurile celor din Cupertino. Conform unor parteneri ai Apple care au dorit sa prezinte previziunile lor pentru viitorul iPhone X, compania americana ar intentiona sa opreasca productia telefonului mobil in cea de-a doua jumatate a anului 2018, asa cum au spus si alte zvonuri.

iPhone X are primele informatii oferite de catre Samsung Display, compania anuntand ca productia de ecrane pentru telefon a fost injumatatita in primele trei luni ale anului 2018, dar si ca ea va fi injumatatita iar in T2 2018. Avand in vedere ca productia de ecrane pentru iPhone X va fi redusa de la 40 de milioane la 20 de milioane in T1 2018 si la 10 milioane in T2 2018, e clar ca in T3 2018 va fi oprita, altfel n-ar avea logica masurile Apple.

iPhone X – Samsung si partenerii Apple anunta oprirea productiei

iPhone X are ecrane OLED furnizate exclusiv de catre Samsung Display, asa ca daca ea isi injumatateste si apoi opreste productia, este cam clar ceea ce vrea Apple sa faca cu noul telefon mobil. Separat de Samsung, si alti parteneri Apple au anuntat o cadere mai mare decat in mod normal pentru comenzile de componente de la Apple, semn ca iPhone X nu va avea intr-adevar un viitor prea lung in aceasta lume, iPhone XS urmand a-i lua locul.

“Samsung Display, which has supplied display panels for the model, told its partner firms on January 19 to reduce the production of iPhone X components. It added that Apple would buy 20 million, not 40 million, units of its products in the first quarter of this year and the volume would be halved again in the second quarter. Component manufacturers are also focusing on the rate of decline in order quantity. According to experts, the current rate of decline is unusual even so.”

iPhone X a avut vanzari foarte multe in ultimul trimestru fiscal al anului trecut, toata lumea confirmand acest lucru, telefonul ajutand compania Apple sa obtina si recorduri de profit, sau incasari, pentru acea perioada. In ciuda acestor lucruri, este foarte posibil ca pretul foarte mare al iPhone X sa fie o problema majora pentru clienti si ca vanzarile sa scada intr-adevar serios in urmatoarele 6 luni, iar Apple sa nu vrea sa dilueze brand-ul si sa scoata iPhone X din productie inainte ca iPhone XS sa fie lansat.