Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Pretul si in Romania

Samsung Galaxy S9 are din nou confirmat faptul ca pretul sau va fi mai mare decat a altor modele din serie, o sursa apropiata Samsung oferind si valoarea.

16

Samsung Galaxy S9 EXCLUSIV Pretul Mare

Samsung Galaxy S9 are noi informatii despre pret dezvaluite astazi de catre o sursa care lucreaza la pregatirea lansarii noului telefon, iar asa cum ne asteptam, urmeaza sa fie cel mai scump model de pana acum. Conform acestei surse, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie vandut de catre coreen la un pret care este cu peste 100 de euro mai mare decat cel perceput pentru modelele anterioare.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa coste aproximativ 900 de euro in Marea Britanie cand va fi lansat, deci daca ne uitam la tari precum Germania, Italia, Franta, sau Spania, atunci pretul va depasi cu bine valoarea de 100 de euro. Ni s-a sus inclusiv acum cateva saptamani ca pretul Samsung Galaxy S9 va fi cel mai mare aplicat pentru un telefon mobil din aceasta categorie a Samsung, iar acum incepem sa vedem confirmarile pentru el.

Samsung Galaxy S9 are acum pretul dezvaluit de catre o sursa din cadrul lantului de retail care pregateste lansarea pentru compania coreeana, deci informatia vine direct de la cei care stabilesc preturile de vanzare pentru produse. In aceasta idee, daca o sursa din cadrul acestui lant de distributie anunta un pret de vanzare de 900 de euro pentru Samsung Galaxy S9 in Marea Britanie, e cam clar unde se va situa cel final din Europa.

Samsung Galaxy S9 are confirmat pretul mare de vanzare

Samsung Galaxy S9 va costa 920 – 950 de euro si in Romania cand va fi lansat, iar in ciuda pretului foarte mare pentru fanii companiei coreene, el va fi totusi cu 200 de euro mai ieftin decat iPhone X in momentul de fata. Daca Samsung Galaxy S9 va fi lansat in Romania la preturi de 4000 – 4200 de LEI, tot va fi mai atractiv pentru romani decat un iPhone X care costa 5200 – 5400 de LEI in momentul de fata in Romania.

“The price of the Samsung Galaxy S9 will be another £100 more expensive than last year’s Galaxy S8. That’s according to our source in the UK mobile phone deals industry.”

Samsung Galaxy S9 va fi mai ieftin cu 200 de euro decat iPhone X peste tot in Europa, iar in SUA diferenta urmeaza sa fie si mai mare, iar asta ii va oferi un avantaj enorm in fata telefonului Apple care nu va mai fi la fel de cautat. Indiferent ce fel de inovatii poate spune Apple ca are in iPhone X, atat timp cat telefonul e cu 200 de dolari/euro mai scump decat Samsung Galaxy S9, vanzarile sale vor fi in mod clar afectate.

Samsung Galaxy S9 este programat pentru prezentare in data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018 din Barcelona, atunci urmand a-i fi dezvaluite in mod oficial absolut toate noutatile pregatite de catre coreeni. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba loc pe 9 sau 16 martie, o data clara nefiind anuntata deocamdata, asa ca ramane de vazut ce vom afla de la coreeni.