Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Noi Imagini Confirma Noutatile

Samsung Galaxy S9 are prezentate noi imagini in exclusivitate si confirmate unele dintre noutatile pe care compania coreeana intentioneaza sa le ofere.

Samsung Galaxy S9 Imagini Noutati

Samsung Galaxy S9 continua sa fie dezvaluit incetul cu incetul de catre surse asiatice apropiate companiei coreene, astfel ca astazi vedem noi imagini cu unele dintre componentele care sunt folosite in el. Acestea au fost oferite de catre parteneri asiatici ai companiei coreene pentru cei care le-au prezentat, iar asa putem vedea o parte din ceea ce se ascunde in spatele carcasei Samsung Galaxy S9 pentru clientii interesati de telefon.

Samsung Galaxy S9 are in primul rand prezentata camera, poate chiar cea mai importanta componenta dintre toate, aceata oferind in premiera deschidere variabila pentru aceasta serie de telefoane. Samsung Galaxy S9 va avea o camera cu deschidere variabila de f/1.5 sau f/2.4, ea fiind folosita automat de catre Android in functie de mediul in care sunt inregistrate pozele si clipurile video, rezultatul final fiind materiale superioare celor inregistrate cu actualele modele.

Samsung Galaxy S9 camera imagine

Samsung Galaxy S9 are deasemenea prezentat intr-o imagine si cititorul de amprente pe care compania coreeana urmeaza sa il foloseasca langa camera sa, iar spre deosebire de anul trecut vorbim despre o montare verticala in carcasa. Aceasta schimbare este impusa din cauza faptului ca Samsung Galaxy S9 Plus va avea o camera duala, iar ea va fi pozitionata vertical, nu orizontal, asa ca si cititorul de amprente va fi plasat sub camera telefonului.

Samsung Galaxy S9 cititor amprente imagine

Samsung Galaxy S9 – noi componente in imagini si informatiile despre casti

Samsung Galaxy S9 are deasemenea confirmat faptul ca urmeaza sa suporte aceleasi frecvente 4G LTE precum modelele anterioare lansate de catre compania coreeana, deci aici nu exista schibmari. Daca nu ma insel, modelele de anul trecut aveau implementat suport pentru retelele de 1 Gbps, astfel ca ne putem astepta la acelasi lucru pentru Samsung Galaxy S9, sau poate chiar mai mult, in functie de ce vor coreenii.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea informatii privind noile casti dezvaluite, acestea urmand a fi deasemenea similare cu cele de anul trecut, care au fost “optimizate” de catre compania AKG. Separat, Samsung Galaxy S9 nu va oferi incarcare mai rapida decat cea a modelelor anterioare si se pare ca va oferi in continuare suport pentru carduri microSD, deci spatiul de stocare al telefonului va fi extins exponential de catre clientii Samsung.

Samsung Galaxy S9 imagine componente

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe data de 25 februarie de catre cei de la Samsung, Mobile World Congress fiind evenimentul ales, precomenzile urmand a incepe pe 2 martie, lansarea putand avea loc pe 9 sau 16 martie. Pretul Samsung Galaxy S9 urmeaza sa inceapa undeva de pe la 850 de dolari, sau euro, deci ar trebui sa fie mult mai ieftin decat cel al iPhone X, asa ca va fi interesant de vazut ce au ales coreenii.