Iata de ce unele iPhone Pierd Semnalul in mod Subit

iPhone 7 are o problema din cauza careia pierde semnal in mod subit in timpul folosirii obisnuite, compania Apple recunoscand-o si explicand ce anume o genereaza.

iphone 7 pierde semnal no service

In weekend v-am spus ca Apple a pornit un program de reparatii gratuite pentru iPhone 7 din cauza faptului ca telefoanele ramaneau fara semnal in mod subit si afisau mesajul No Service pentru totdeauna. Compania Apple a recunoscut faptul ca problema afecteaza un numar considerabil de clienti care au cumparat iPhone 7, acestia beneficiind de reparatii gratuite.

Doar modelele iPhone 7 vandute in unele tari din Asia si SUA sunt afectate de catre aceasta problema, compania Apple anuntandu-si clientii cu privire la acest nou program. Interesant este totusi faptul ca Apple a oferit si cauza problemei, ea afirmand ca o componenta folosita in productia iPhone 7 se strica si semnalul dispare complet pentru telefoane.

Apple nu spune daca e vorba despre modem, vreun chip care face legatura cu antenele, sau altceva, dar daca e vorba despre modemul Intel, atunci problema e una majora. Daca modemul se strica si semnalul dispare complet, atunci Apple ar trebui sa recunoasca faptul ca a facut o greseala renuntand la Qualcomm, problemele de acest gen fiind inexistente in trecut.

“Apple has determined that a small percentage of iPhone 7 devices may show “No Service” in the status bar (even if cellular coverage is available), due to a component that has failed on the main logic board.”

Indiferent daca modemul, sau un alt chip, sunt la baza problemei, e stupid ca telefoane iPhone 7 fabricate timp de un an si jumatate sa aiba o problema atat de grava descoperita abia acum. Din pacate, compania Apple o recunoaste destul de tarziu, multi clienti fiind afectati din cauza sa pana acum fara sa stie exact care este cauza problemei.