Noi iPhone, iPad si Mac vor fi Lansate in Martie 2018

Apple va lansa noi modele ale iPhone, iPad si Mac in cursul lunii martie a acestui an, compania americana avand planuri foarte mari pentru produsele sale.

15

iphone ipad mac lansare martie 2018

Apple intentioneaza sa lanseze noi modele ale iPhone, iPad si Mac in luna martie a acestui an, informatia venind de la partenerii celor din Cupertino la care au fost comandate componentele pentru viitoarele produse. Conform acestora, compania Apple va pastra traditia anilor anteriori si va lansa produsele in luna martie, iar daca ne uitam la ceea ce a facut in anii anteriori, atunci vorbim probabil despre iPhone SE 2, noi iPad si Pro si MacBook-uri.

Detalii clare privind modelele de iPhone, iPad si Mac pe care Apple vrea sa le lanseze in martie 2018 lipsesc, insa n-ar fi surprinzator sa credem ca este vorba exact despre modelele mentionate de catre mine. Unele zvonuri aparute in ultimele saptamani confirmau faptul ca Apple vrea sa lanseze un iPhone SE in prima parte a anului 2018, insa pentru lansarea noilor modele ale iPad Pro se discuta despre o lansare undeva prin luna mai.

Noi iPhone, iPad si Mac vor fi lansate in martie 2018

Apple nu a lansat vreodata un produs nou in luna mai, ci in aprilie, ca fiind cel mai  tarziu punct din apropierea WWDC-ului din iunie, asa ca tabletele noi iPad Pro vor veni cel mai probabil in martie. In martie s-ar implini un an de la ultimul update major pentru tabletele companiei Apple, dar si pentru iPhone SE, insa in cazul Mac-urilor e greu de spus ce ar putea lansa Apple, avand in vedere ca exista o varietate de zvonuri care circula pe internet.

“These makers have cutting-edge technologies or have newly tapped into the supply chains of Apple’s consumer devices. Among them, SPT, which boasts pearl bright nickel processing technology, is ready to enjoy sizeable orders from Apple, which will incorporate the technology to process adapters for its new-generation iPhone, iPad and MacBook devices, slated for debut starting in March 2018.”

Un iPhone SE 2 ar impulsiona vanzarile de telefoane iPhone pentru compania Apple, iar noi modele ale iPad ar putea ajuta americanii sa ramana pe un trend ascendent in ceea ce priveste vanzarile acestui tip de produse. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca exista sanse foarte mari ca Apple sa lanseze noi modele ale iPhone, iPad si Mac in martie, dar e posibil ca produsele sa nu fie chiar atat de surprinzatoare precum si-ar dori multi dintre clienti.