Apple Inlocuieste unele iPhone 5C Defecte cu modele Superioare

apple inlocuieste iphone 5c

Compania Apple pare sa duca lipsa de unitati ale iPhone 5C 16 GB in momentul de fata, iar asta deoarece unele unitati de acest gen sunt inlocuite cu modele de 32 GB in garantie. Compania Apple si-a anuntat zilele trecute service-urile autorizate ca orice modele ale iPhone 5C 16 GB aduse pentru reparatii pot fi inlocuite cu modele ale 32 GB.

Vorbim aici doar despre modelele iPhone 5C care sufera din cauza unor defecte atat de mari incat unitatile trebuie inlocuite in totalitate de catre service-ul Apple si nu despre altele. Apple inlocuieste in totalitate telefoanele iPhone doar daca ele sufera din cauza unor defecte majore care au legatura cu placa logica, sau alte componente ce nu pot fi inlocuite usor.

Daca, spre exemplul, telefonul iPhone 5C are probleme cu ecranul, camera, sau alte componente ce pot fi inlocuiteusor de catre angajatii din service-uri, atunci nu se va inlocui complet telefonul. Totusi, avand in vedere ca iPhone 5C 16 GB nu mai este vandut din 2014, numarul de clienti care inca mai folosesc asemenea modele este cu siguranta foarte mic.

„Orders for whole unit service inventory of iPhone 5c (16GB) models may be substituted to iPhone 5c (32GB) models until further notice.”

Daca inca mai aveti un iPhone 5C care trebuie inlocuit, atunci s-ar putea sa aveti parte de putin noroc si sa primiti un model de 32 GB in locui celui de 16 GB, dar nimeni nu stie cat va dura aceasta politica.

Articolul precedentSamsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Noua Culoare in Imagini
Articolul următorOUKITEL U18 este cea mai Ieftina Clona a iPhone X
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.