Asa Arata Laboratorul Apple in care a fost Testata HomePod

laborator apple testat homepod

HomePod este prima boxa inteligenta a companiei Apple, iar cei din Cupertino au folosit un laborator special in care au testat diverse prototipuri ale boxei inaintea lansarii sale. Apple testa pana acum difuzoarele iPhone si iPad in acest laborator inainte de a testa si HomePod, iar timp de 6 ani, cat boxa a fost dezvoltata, multe sesiuni audio au fost tinute acolo.

Laboratorul Apple in care s-au facut aceste teste a fost unul izolat fonic si pentru ecouri, un altul fiind creat pentru a masura sunetele emise de catre componentele in baza carora functioneaza boxa inteligenta. Pentru a crea HomePod, compania Apple si-a facut si cea mai mare echipa de ingineri aduio si experti in acustica, iar calitatea sunetelor redate de boxa e laudata de toata lumea.

HomePod laborator Apple 2

Totusi, HomePod are acum doar o parte dintre functiile pe care boxa inteligenta le va oferi, compania Apple urmand a permite in curand folosirea a doua boxe in tandem pentru sunet stereo. HomePod a fost gandita de catre compania Apple pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru a asculta muzica si nu numai, iar asta ar trebui sa conteze mult pentru clienti.

HomePod laborator Apple 1

“Anechoic chambers are a standard tool for loud speaker development, but it is especially so for a product like HomePod where we were really interested in the directional behavior,” said Geaves. “Not only how it sounds in one direction, but all directions. That’s a critical component of why HomePod works like it does and enables the system to adapt to the environments the system is placed in.”

HomePod laborator Apple

HomePod urmeaza sa fie pusa in mod oficial in vanzare de catre compania Apple incepand cu data de 9 februarie, primele unitati urmand a fi livrate atunci catre clientii din intreaga lume. Abia dupa 9 februarie vom afla parerea reala a oamenilor cu privire la boxa, dar e putin probabil ca reviewerii sa greseasca atat de mult in privinta sa.