Samsung Galaxy S9: Functia Oferita in Premiera

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o functie oferita in premiera de catre compania coreeana, ea urmand a le oferi utilizatorilor ceva ce nici macar Apple nu a gandit.

Samsung Galaxy S9 functia premiera

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o functie noua oferita in premiera de catre compania coreeana, cel putin din cate stiu eu, deoarece nu cunosc vreun alt smartphone care sa ofere asa ceva, deocamdata. Mai exact, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba implementat un sistem care permite configurarea initiala a telefonului utilizand asistentul personal Bixby in locul interactiunilor cu ecran, cel putin pentru unele dintre optiunile oferite.

Samsung Galaxy S9 ar oferi practic posibilitatea de a fi setat chiar si fara sa fie atins, poate chiar in totalitate, de catre utilizatori, ceva ce nici macar Apple nu ofera pentru telefoanele sale utilizand Siri. Vorbim aici despre un avans major facut de catre asistentul personal Bixby si despre implementarea aceste functii in Samsung Galaxy S9 fara a utiliza o conexiune de internet pentru ca asistentul personal sa recunoasca vreo comanda vocala.

Samsung Galaxy S9 – functia oferita in premiera

Samsung Galaxy S9 are aceasta noua functie descoperita intr-o versiune beta a Android 8 care a fost testata pe Samsung Galaxy Note 8, deci ramane sa o vedem prezentata in actiune de catre coreeni. Ca sa fiu complet sincer, functia nu este una majora, dar ea poate fi un bonus pentru Samsung Galaxy S9 care usureaza viata utilizatorilor si care arata cat de avansat este asistentul daca poate functiona intr-adevar fara o conexiune de internet.

“Now, we have done some more digging to discover that Samsung will be using its Bixby voice assistant to guide you through the setup wizard process on the upcoming Galaxy S9 and S9+. This is potentially a useful feature because setting up a Samsung phone with its myriad of optional features can take time and is usually not very intuitive for those who are new to Android.”

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie dezvaluit oficial in cadrul unei prezentari pe care compania Samsung o va organiza in data de 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018 pentru fanii din intreaga lume. E posibil ca aceasta functie sa fie eliminata din Samsung Galaxy S9 pana in momentul prezentarii si lansarii, insa daca Samsung vrea intr-adevar sa uimeasca, atunci trebuie sa ofere si functii inovatoare, precum aceasta, care sa arate “puterea” asistentului personal Bixby, atat de criticat in ultimul an.