iOS 11.3 beta 2: 30 de Noutati pe iPhone si iPad

iOS 11.3 beta 2 are 30 de noutati prezentate pentru iPhone si iPad, acestea fiind implementate de catre compania Apple pentru a imbunatati experienta de utilizare.

iOS 11.3 beta 2 noutati iPhone ipad

iOS 11.3 beta 2 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple, dezvoltatorii de aplicatii putand instala aceasta noua versiune a sistemului de operare pe iPhone si iPad. Vorbim despre o actualizare lansata la cam doua saptamani distanta de cea anterioara pentru iPhone si iPad, deci Apple a implementat destule noutati in iOS 11.3 beta 2 pentru noi.

Una dintre cele mai importante schimbari oferite in iOS 11.3 beta 2 este posibilitatea de a dezactiva limitarea performantelor iPhone, compania Apple oferind in sfarsit aceasta optiune. Ea este disponibila doar pentru cei care au performantele limitate, insa acum toata lumea poate vedea informatii detaliate privind starea de “sanatate” a bateriei.

iOS 11.3 beta 2 aduce multe schimbari, marea majoritate foarte bune, asa ca daca puteti instala versiunea beta, o puteti incerca acum, daca nu, asteptati versiunea public beta, care ar trebui sa apara azi, sau maine.