iOS 11.3: Schimbarea Importanta Anuntata de Apple

iOS 11.3 schimbare iphone X

iOS 11.3 va aduce o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii iPhone X incepand cu versiunea beta 2, compania Apple mentionand-o in lista de schimbari pentru versiune. Conform celor din Cupertino, iOS 11.3 va impune folosirea iTunes 12.7.3 pentru cei care vor sa faca update, sau restore, sistemului de operare instalat pe telefoanele iPhone X.

Practic, dupa instalarea iOS 11.3, toti cei care vor sa faca update la iOS 11.3.1, sau alte versiuni superioare, pe iPhone X folosind un calculator, vor trebui sa aiba in mod obligatoriu iTunes 12.7.3 instalat. Cei care nu au instalata aceasta versiune a sistemului de operare si vor incerca sa faca update/restore pe iPhone X vor pierde partial functionalitatea Face ID, dar nu numai.

Compania Apple nu spune ce alte functii, separat de Face ID, nu vor functiona corespunzator pe iPhone X in iOS 11.3 daca update-ul e facut cu o versiune anterioara a iTunes. Apple nu spune nici ce schimbari atat de mari a facut in iOS 11.3 de sunt afectate atat de mult functiile iPhone X, asa ca ramane de vazut cine se va plange de aceasta problema.

“Starting with iOS 11.3 beta 2, users performing tethered updates or restores on iPhone X with iTunes require iTunes 12.7.3. Certain features, including Face ID, may not work as expected when using older version of iTunes.”