Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Preturile Europene MARI

Samsung Galaxy S9 are preturile din Europa si Romania dezvaluite inaintea lansarii si ele vor fi atat de mari precum le-au anuntat zvonurile de pana acum.

Samsung Galaxy S9 pret europa

Samsung Galaxy S9 are anuntate in exclusivitate astazi preturile europene de catre o sursa apropiata companiei Samsung, iar ele sunt atat de mari precum se temeau fanii companiei coreene. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie in cadrul Mobile World Congress 2018, iar conform informatiilor de acum, se pare ca telefonul, si modelul Plus, vor fi atat de scumpe precum ne-au spus o varietate de zvonuri recent aparute.

Samsung Galaxy S9 urmeaza s coste 900 de euro in Olanda si Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa coste 1000 de euro in tara, deci in Romania ele ar trebui sa aiba preturi care sar de 4300 de LEI si respectiv 4800 de LEI. Privind in urma, vedem ca preturile Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt in jurul valorii percepute de catre compania coreeana pentru Samsung Galaxy Note 8, dar acest lucru a tot fost zvonit pana acum.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa fie mult mai scumpe decat iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, sau oriunde altundeva pe planeta, dar acest lucru era normal pentru acest an. Samsung Galaxy S9 va fi mai ieftin decat iPhone X, compania Samsung dorind sa-si plaseze telefonul intre modelele de telefoane ale companiei Apple, iar asta i-ar putea afecta vanzarile, daca noile functii nu vor fi suficient de convingatoare.

Samsung Galaxy S9 – preturile europene vor fi foarte mari

Samsung Galaxy S9 va fi mai scump cu 100 de euro decat modelul lansat anul trecut de catre compania Samsung, acesta costand 800 de euro cand a fost lansat pe piata in cursul lunii aprilie 2017. Diferenta este normala doar daca luam in considerare faptul ca iPhone X a fost lansat la un pret mare pe piata, deoarece Samsung Galaxy S9 nu contine schimbari suficient de mari fata de modelul anterior, astfel incat pretul crescut sa fie justificat anul acesta.

Samsung Galaxy S9 ar putea genera foarte multe critici anul acesta tocmai din cauza lipsei schimbarilor, implemntarea unei camere duale nefiind suficient de semnificativa pentru a justifica o crestere de pret de 100 de euro. Va fi interesant de vazut cum va prezenta compania coreeana aceasta modificare majora de pret pentru Samsung Galaxy S9 si modelul Plus si ce fel de cadouri va oferi pentru a compensa pretul mare de vanzare.

“The Samsung Galaxy S9 and Galaxy S9 + will be officially presented later this month at the Mobile World Congress in Barcelona and according to our information the duo in Europe gets a hefty price increase. In the Netherlands the Galaxy S9 (SM-G960F) will be offered for 899 euros, while the S9 + (SM-G965F) will receive a suggested retail price of 999 euros.”

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie pus pentru precomanda ta de catre compania coreeana in data de 2 martie, insa lansarea oficiala va avea loc pe data de 16 martie, inclusiv in Europa. Singurul lucru care va lipsi de la lansarea Samsung Galaxy S9 in Europa este culoarea violet, compania coreeana urmand a pune in vanzare modele in aceasta culoare abia mai tarzu in cursul anului 2018.