iOS 11.3: Functia Importanta Activata Automat la Instalare

iOS 11.3 are o functie foarte importanta activata automat dupa instalarea pe iPhone si iPad, compania Apple anuntand acest lucru chiar noaptea trecuta.

iOS 11.3 Functia Activata Automat

iOS 11.3 are o functie pe care compania Apple a promis-o cu 8 luni in urma, ea fiind gandita pentru a simplifica trimiterea de mesaje de pe iPhone si iPad, sau Mac. Vorbesc despre functia Messages in iCloud, Mesaje in iCloud, aceasta functie sincronizand automat toate mesajele utilizatorilor intre toate iPhone, iPad si Mac logate cu acelasi Apple ID in iCloud si cu functia activa.

Dupa luni si luni de asteptare, iOS 11.3 o aduce in sfarsit pentru iPhone si iPad, iar compania Apple spune ca aceasta functie este activata automat pentru unii utilizatori. Mai exact, utilizatorii care au instalat iOS 11.3 si au activata autentificarea in 2 pasi, impreuna cu iCloud Backup, vor avea activata automat si functia Messages in iCloud pe iDevice-uri.

Apple spune ca dupa ce utilizatorii instaleaza iOS 11.3 si deschid aplicatia Messages, Mesaje, vor fi notificati in legatura cu existenta functiei pentru iPhone si iPad. In cazul in care ei indeplinesc cele doua criterii mentionate mai sus, vor trebui sa dezactiveze Messages in iCloud pentru ca mesajele lor sa nu fie automat transferate pe toate iDevice-urile logate cu acelasi Apple ID.

“iOS 11.3 beta includes Messages in iCloud for testing and evaluation purposes. Messages will prompt users to turn on Messages in iCloud on first launch after upgrading to iOS 11.3 beta. Please note that Messages in iCloud is automatically enabled for users who have two-factor authentication and iCloud Backup enabled.”

iOS 11.3 permite activarea si dezactivarea functiei Messages in iCloud prin meniul de administrate al iCloud din aplicatia Configurati, Settings, a sistemului de operare iOS. Daca aveti mai multe iDevice-uri logate la acelasi Apple ID, va recomand sa dezactivati functia aceasta imediat dupa instalarea iOS 11.3 pentru a nu vi se transfera mesajele pe toate.