Apple Incepe Atacul Impotriva Apple Store-urilor False

Apple a inceput atacul impotriva Apple Store-urilor false, colaborand cu autoritatile pentru a inchide unul si a investiga altele in vederea inchiderii.

Apple Atac Apple Store Fals

Apple a reusitintr-un final sa convinga autoritatile din China sa inceapa sa inchida service-urile false care copiau Apple Store-urile pana in cel mai mic detaliu. Vorbim despre magazine care erau create pentru a reproduce totul dintr-un Apple Store si in care inclusiv angajatii purtau haine similare cu cele ale angajatilor companiei Apple, desi totul era fals.

Autoritatile din China au inchis un mare magazin din Beijing care se prezenta drept un Apple Store, desi nu era asa ceva, amendand patronii si cu suma de 43.000 de dolari. Actiunea este extrem de surprinzatoare intr-o tara in care proprietatea intelectuala a strainilor are aceeasi valoare cu cea a frunzelor cazute din copaci, deci Apple sigura a fost implicata.

China este plina de magazine Apple false, unde se vand produse contrafacute si se repara produsele Apple cu pise contrafacute, sau culese din produse stricate si dezasamblate. In unele cazuri inclusiv angajatii acestor magazine credeau ca lucreaza pentru Apple, deoarece totul era gandit sa copieze un Apple Store, pana si la email-urile cu chitante care aveau logo-ul Apple.

“Staff at the business wore dark coloured T-shirts with a white Apple logo, copying workers at real Apple stores selling electronic products, The Mirror newspaper reported. People paying by scanning their phones on a 3D bar code at the firm would also get a message with the Apple logo and the words Apple service centre. The store also sold counterfeit electronic parts, meaning repairs carried out may have made equipment unsafe, the city’s industry and commerce department was quoted as saying. Fake products were confiscated.”

China nu a inchis pana acum niciun Apple Store sau service Apple fals in tara, asa ca aceasta veste sugereaza faptul ca Apple a reusit sa colaboreze cu autoritatile pentru a-si proteja interesele. Inchiderea acestui magazin este totusi doar inceputul, deoarece autoritatile investigheaza si alte magazine, deci vor mai urma alte inchideri in perioada urmatoare.

1 COMENTARIU

  1. Asa au ajuns putere economică mondiala, ciordeală generalizată și restul lumii se uita la ei cum evoluează cu mânuțele in sân…