Samsung Galaxy Note 9: Noua Functie Asteptata de cativa Ani!

Samsung Galaxy Note 9 va avea intr-un final functia asteptata de cativa ani de catre fanii companiei coreene, ea urmand a rezolva o mare, mare problema.

Samsung Galaxy Note 9 functie ani

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa fie lansat in cursul anului 2018, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, el urmeaza sa aduca si o functie pe care fanii companiei coreene o asteapta de cativa ani. Anul trecut cei de la Samsung n-au reusit sa implementeze aceasta fucntie in telefoanele lansate la nivel global, insa se pare ca Samsung Galaxy Note 9 o va aduce in premiera.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aduca in sfarsit pentru fanii Samsung un cititor de amprente integrat in ecranul telefonului, ceva ce nici macar compania Apple nu a reusit sa ofere in iPhone X in 2017. Ieri am vazut primul smartphone cu cititor de amprente integrat in ecran, cei de la Vivo reusind sa faca o clona a iPhone care sa ofere aceasta functionalitate, dar Samsung Galaxy Note 9 o va avea deasemenea.

Samsung Galaxy Note 9 va avea cel mai probabil un cititor de amprente integrat in ecran multumita celor de la Synaptics, ei colaborand si cu Vivo pentr a integra aceasta functionalitate. Se speculeaza ca Samsung a colaborat si in 2017 cu cei de la Synaptics pentru a oferi aceasta functionalitate, insa se pare ca abia cu Samsung Galaxy Note 9 ar putea sa o ofere clientilor din lumea intreaga.

Samsung Galaxy Note 9 – noua functie asteptata de cativa ani!

Samsung Galaxy Note 9 cu un cititor de amprente integrat in ecran nu va permite scanarea amprentei in orice pozitie, ci doar intr-o regiune special marcata de catre compania coreeana. Am vazut ieri ca Synaptics a reusit sa integreze cititorul de amprente in partea inferioara a ecranului telefonului Vivo, iar in cazul Samsung Galaxy Note 9 vom vorbi cu siguranta despre ceva care functioneaza la fel.

Samsung Galaxy Note 9 va imbunatati experienta de utilizare a unui smartphone dupa implementarea acestei functionalitati, iar asta pentru ca acum cititoarele de amprente din carcase sunt stupide. Toata lumea stie asta, pana si cei de la Samsung, iar din acest motiv si-au dat cel mai probabil toata silinta pentru a integra in Samsung Galaxy Note 9 un cititor de amprente in ecran, in loc de carcasa.

Samsung Galaxy Note 9 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, insa lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii august, deci la peste 8 luni de zile distanta de acest moment. Desi s-ar putea spune ca lucrurile s-ar putea schimba pana atunci, tehnologia exista si e putin probabil ca Samsung Galaxy Note 9 sa nu o aiba, din moment ce are atat de mare nevoie de ea.