Prima Pagina Windows 10 Windows 10: Noua Functie Furata de la iOS si macOS

Windows 10: Noua Functie Furata de la iOS si macOS

Windows 10 va avea implementata o noua functie extrem de utila care este furata de la iOS si macOS, ea fiind oferita de catre compania Apple de cativa ani.

12

Windows 10 Functie Furata iOS macOS

Windows 10 va avea o noua functie pentru calculatoarele utilizatorilor care vor instala aceasta versiune a sistemului de operare, ea fiind preluata din nou din iOS si macOS, asa cum s-a intamplat si cu altele. Aceasta noua functie a fost integrata in versiunea 17093 a celui mai recent beta build al Windows 10, deci urmeaza sa fie implementata in mod oficial dupa ce va fi testata de catre cei care fac parte din programul beta de testare al Windows.

Windows 10 urmeaza sa aiba un sistem inteligent de conectare a perifericelor si accesoriilor Bluetooth la calculatoarele noastre, asa cum a implementat compania Apple in iOS si macOS pentru utilizatori. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata totul, sistemul de operare al Microsoft urmand a descoperi automat orice fel de dispozitive Bluetooth noi care sunt in apropierea calculatorului si de a oferi optiunea de a ne conecta la ele.

Windows 10: noua functie furata de la iOS si macOS

Windows 10 functie iOS macos

Windows 10 are implementat deocamdata suport pentru Surface Precision Mouse, un mouse Bluetooth care este gandit pentru tabletele Surface, insa suportul va fi extins inclusiv la alte dispozitive si calculatoare. Este, desigur, nevoie ca aceste accesorii Bluetooth sa aiba integrat software care sa permita conectarea simpla si facila la Windows 10 in vederea configurarii imediate, lucru care deocamdata nu e disponibl pentru alt accesoriu decat mouse-ul mentionat anterior.

“Welcome everyone to the newest way to pair your Bluetooth peripherals to Windows 10 PCs. No longer does a user need to navigate the Settings App and find their peripheral to pair. Windows can now do this for them by popping a notification when a new peripheral is nearby and ready to pair. The steps for a user to use and benefit from this feature are simple.”

Windows 10 aduce practic functia pe care am vazut-o la Apple Watch, AirPods si HomePod cand sunt setate pentru prima oara cu un iPhone, iPad, sau Mac, compania Apple oferind acest sistem inca de acum cativa ani. Microsoft vrea practic, la fel ca Apple, sa standardizeze experienta de interconectare a dispozitivelor Bluetooth la calculatoarele cu Windows 10, lucru care nu este usor de realizat, dar este testat in vederea implementarii intr-o versiune permanenta.

12 COMENTARII

 1. Prietene, ce titluri pui, totul este furat aaa?
  La tine totul se fura? Repede instigi!!!
  Oricum rusine pt mentalitatea ta limitata, imi pare rau ca trebuie sa-mi spun parerea.

 2. Apple trebuie sa aiba functia aia pt ca nu prea se conecteaza cu nimic altceva – deci cele cateva saracii cu care se conecteaza , pot sa o faca cat mai automat.
  Nu vad care e marea smecherie , caci odata facuta conectarea cu un pass , urmatoarele conectari sunt automate si in Windows . Si apoi prima conectare trebuie oricum aprobata din motive de Securitate .
  La Apple se conecteaza automat doar cu device-uri agreate de ei , nu cu orice.
  O functie neimportanta , buna pt Apple Walled Garden.

 3. E foarte bine ca au “furat” , este bine pentru noi utilizatorii de rand , cei care folosesc orice dispozitiv , indiferent de firma … Apple a castigat foarte mult din cauza astora care nu au nimic in cap si care pot fi manipulati imediat … Cei care sunt in stare sa se duca sub birou acolo in 1 Infinite Loop, Cupertino, California, la sediul principal Apple

 4. Asta vroiam sa spun si eu, astia care fac articolele pun niste titluri gen click bait sau cum se scrie, si au felul asta de a explica ceva de ei fac x vs z , ma c-am indoiesc ca vreo firma, indiferent despre care e vorba, sa ii fi auzit declarandusi unu altuia rivalitate , cum o fac astia cand scriu un articol, de aia nici nu mai incred in opiniile lor, ci doar in specificatiile hardware..si cine stie, si in alea poate sunt minciuni

 5. Inseamna ca si cei de la Microsoft ar trebui sa ii dea in judecata pe Samsung “furand” continuum, pe baza la titluri de genu se creeaza ura si rivalitate, in sensul rau al cuvantului…

 6. Da…, ce ma deranjeaza pe mine mult este ca de exemplu de acum in cativa ani cititorul de amprenta va fi bagat direct in screen, si iti dai seama ce companie va cumpara prima technologia, telofonul lor v-a avea functia asta, de exemplu o companie ca Apple poate avea primul telefon cu functia asta, iar a doua compania care implementeaza functia ceva mai tarziu… vine unul ca el si spune i-a uite ce a furat compania x de la compania y.

 7. Am zis asa click baid, adica titlu dala sa atraga prosti ca noi, gen Oana Zavoranu a fosg violata, si cand incepi sa citesti articolul, defapt nu e nici un viol, da, inteleg si exemplu tau, daca a 2 companie de telefoane, lanseaza un telefon ce implementeaza amprenta in ecran, Automat aia le devin rivali la Prima firma care a facut chestia asta, zic ca exemplu, asa si astia care scriu articolele 😂

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here