iOS 12: Aplicatiile iPhone Ajung in Mac si Noutati pentru Poze

iOS 12 urmeaza sa aduca pe Mac unele dintre aplicatiile native ale iPhone, compania Apple avand deasemenea pregatita si o schimbare interesanta pentru poze.

ios 12 aplicatii iphone mac poze

iOS 12 a avut o multitudine de noutati dezvaluite astazi multumita unor surse din cadrul companiei Apple, iar asa aflam care este numele de cod stabilit de catre companie pentru aceasta actualizare importanta a iOS. Pentru inceput va spun ca Peace, Pace, este numele de cod al sistemului de operare iOS 12, compania Apple alegandu-l pentru a sugera faptul ca el ar trebui sa fie lipsit de problemele care au afectat iOS 11 dupa lansarea oficiala.

iOS 12 urmeaza deasemenea sa aduca pentru utilizatorii de iPad o noua interfata pentru a importa poze in propriile dispozitive, aceasta fiind considerata o functie importanta de catre cei care au dezvaluit informatiile. Se pare ca ar fi vorba despre interfata care apare atunci cand la tableta iPad este conectat un accesoriu care are poze stocate si este recunoscut de catre iOS 12, compania Apple urmand a implementa o interfata mai “prietenoasa”.

iOS 12 – aplicatiile iPhone ajung in Mac si noutati pentru Poze

iOS 12 urmeaza deasemenea sa aduca pe Mac unele dintre aplicatiile native de pe iPhone in cadrul unui proiect care are numele de cod Liberty, insa desigur ca nu ni se ofera detalii cu privire la ceea ce am putea primi. Compania Apple a portat in trecut unele aplicatii din iPhone in Mac, mai exact cele pentru notite, memento-uri, sau mesaje, insa se pare ca iOS 12 va continua acest trend, iar aplicatia Home, Acasa, s-ar numara printre cele ce ar trebui portate.

iOS 12 urmeaza sa aduca o noua platforma care ar urma sa permita rularea aplicatiilor din iPhone si iPad inclusiv pe Mac-uri, ceva ce nimeni nu credea posibil pana in momentul in care primul zvon a aparut. Cei de la Apple vor sa creasca numarul de aplicatii disponibile pentru Mac-uri, iar rularea celor de pe iPhone si iPad pe calculatoare ar creste serios popularitatea Mac-urilor, iOS 12 si macOS 10.14 urmand a avea ambele implementate aceasta schimbare.