Google Pixel au avut Vanzari foarte Proaste in 2016 si 2017

Google Pixela a avut parte de vanzari mici in 2016 si 2017, diferenta fata de Apple si Samsung fiind uriasa, insa lucrurile se vor schimba in viitor.

google pixel vanzari 2016 2017

Google Pixel, seria de telefoane mobile lansate de catre compania Google, au inregistrat vanzari foarte slabe in perioada octombrie 2016 – decembrie 2017, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile. Doar 3.9 milioane de telefoane din seriile Google Pixel si Pixel 2 au fost vandute in intreaga lume, iar asta intr-o piata in care s-au vandut peste 1.5 miliarde de telefoane mobile la nivel global.

Google este o companie extrem de puternica, a carui sistem de operare ruleaza pe peste 2 miliarde de device-uri, insa se pare ca vanzarile seriilor Google Pixel au fost sub asteptari. Vanzarile serie Google Pixel 2 au fost mult mai bune decat cele ale primei serii de telefoane ale companiei Google, dar chiar si asa, vorbim despre un total foarte mic.

Apple a vandut cam 215 milioane de smartphone-uri doar in 2017, iar daca adaugam si cele 78 de milioane vandute in octombrie – decembrie 2016, ajungem la o valoare de aproape 80 de ori ami mared ecat ce a vanzarilor de telefoane Google. Da, Apple a vandut de 80 de ori mai multe smartphone-uri in aceeasi perioada monitorizata si pentru vanzarile Google Pixel.

Daca ne uitam la Samsung, atunci vanzarile sunt de peste 100 de ori mai mari, iar asta arata situatia in care se afla compania Google, la inceput de drum pe piata smartphone. In ciuda diferentelor foarte mari intre vanzarile Google, Apple si Samsung, compania americana a cumparat recent diviza smartphone a HTC si va lansa telefoane care vor creste substantial aceste vanzari.

google pixel vanzari 2016 2017 1

3 COMENTARII

  1. Mai bn luau samunguri seria S le numeau google S le puneau android simplu si tot faceau profit mai mare…sunt unii care prefera android curat…io nu