iPhone: Camera TrueDepth va Trece printr-o Schimbare Majora

iPhone urmeaza sa aiba o camera TrueDepth noua cu schimbari majore pregatita pentru implementare, compania Apple lucrand la ea de ceva vreme pentru finalizare.

iphone camera truedepth 2019

iPhone urmeaza sa beneficieze de o schimbare majora pentru camera TrueDepth, compania Apple avand intentia de a o imbunatati semnificativ pentru a implementa noi functii pentru telefoanele sale. Aceasta schimbare majora pregatita de catre compania Apple pentru camera TrueDepth are legatura cu transformarea ei intr-o camera principala pentru telefoanele iPhone incepand cu anul 2019, deci vorbim despre un modul complet nou.

S-a zvonit deja in cateva randuri ca Apple nu vrea sa tina tehnologia din spatele camerei TrueDepth doar pentru recunoastere faciala, ci vrea sa-i extinda functionalitatea si la camera principala, dar nu din 2018. 2019 este anul pentru care compania Apple ar urma sa implementeze o prima camera TrueDepth principala pentru telefoanele sale iPhone, insa ar putea sa o faca segmentat, adica doar in anumite modele, altele ramanand fara ea.

iPhone: camera TrueDepth va trece printr-o schimbare majora

Printre functiile noi care sunt asteptate pentru o asemenea camera TrueDepth se numara cele privind realitatea augmentata, sau cele privind recunoasterea obiectelor si utilizatorilor folosind inteligenta artificiala. Desigur ca aici vorbim si despre imbunatatiri majore care trebuie facute prin iOS pentru iPhone de catre compania Apple, asa ca nu e necesar doar ca aceasta componenta nou sa fie pregatita, ci trebuie sa existe si software pentru ea.

“A key discussion point regarding 2019 is whether or not Apple will be ready to insert a rear or world-facing sensor, given the additional complexity associated with a greater range and field of view and […] the potential safety implications for the human eye. Our discussions with suppliers suggests Apple and its partners are working hard on a world-facing solution, but development is ongoing and with over 18 months to go until the 2019 iPhone cycle, not all is yet determined.”

Apple are deja in dezvoltare aceasta schimbare importanta pentru camera TrueDepth pentru viitoare modele ale iPhone, insa asta nu garanteaza ca ea va fi pregatita pentru lansare in cursul anului 2019. In orice caz, daca Apple nu va putea oferi o camera TrueDepth principala, cea frontala va fi cu siguranta imbunatatita pentru utilizatori si acestia vor beneficia de un sistem imbunatatit pentru recunoastere faciala prin intermediul Face ID.