Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Ce se Intampla cu Functia Dorita de...

Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Ce se Intampla cu Functia Dorita de Fani

Samsung Galaxy Note 9 are dezvaluite astazi noi informatii privind functia cea mai dorita de catre fanii companiei Samsung pentru noul telefon mobil.

Samsung Galaxy Note 9 functia fani

Samsung Galaxy Note 9 este succesorul Note 8 lansat in vara anului trecut, el fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, lansarea urmand a avea loc in vara anului viitor. Samsung Galaxy Note 9 este asteptat de catre fani si cu o functie extre de importanta, pe care toti dintre acestia o doresc, insa conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca lucrurile nu vor sta asa cum doresc fanii.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, desi foarte multa lume si-ar dori ca el sa fie oferit, aceasta integrare fiind asteptata inca de acum 1 an de zile pentru telefoanele coreenilor. Din pacate, cei de la Samsung nu vor sa implementeze tehnologiile Synaptics in propriile telefoane, astfel ca nici Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente in ecran, asa cum nici Samsung Galaxy S9 nu il are.

Samsung Galaxy Note 9 este un telefon gandit pentru mediul business, iar implementarea unui cititor de amprente in ecran ar fi adus foarte multa bucurie pentru foarte multi dintre fanii companiei coreene. Lipsa acestui cititor de amprente in Samsung Galaxy Note 9 va lasa in continuare foarte multi clienti cu dorinta de a avea o metoda mai simpla de a debloca telefoanele folosind amprenta, fara a cauta cititorul pe langa camera telefonului.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea aceasta functionalitate deoarece deocamdata compania coreeana nu a gasit metoda dorita de a implementa un cititor de amprente in ecranele telefoanelor sale. Desi cei de la Samsung lucreaza cu o varietate de parteneri pentru a implementa un cititor de amprente in ecranul Samsung Galaxy Note 9, se pare ca abia anul viitor va reusi sa ofere o asemenea functionalitate, in Samsung Galaxy X.

“Samsung Electronics does not put the fingerprint recognition feature on the front side of the Galaxy Note 9 of the flagship smartphone of the second half of this year. Recently, the related project was stopped and the fingerprint recognition function was placed on the back as in the case of Galaxy Note 8, which was launched in the second half of last year.”

Samsung Galaxy Note 9 va veni totusi cu noul sistem biometric de deblocare care va fi implementat in Samsung Galaxy S9, adica o combinatie intre scanarea irisului si sistemul de recunoastere faciala integrat in Android. Compania Samsung este sigura ca aceast sistem este atat de bun incat poate concura inclusiv cu Face ID din iPhone X, iar Samsung Galaxy Note 9 il va avea deasemenea integrat in vara, dupa alte imbunatatiri ce-i vor fi facute.

Samsung Galaxy Note 9 va fi cel mai probabil prezentat si lansat in luna august de catre compania Samsung, aceasta fiind luna in care telefoanele din aceasta serie au fost oferite de catre coreeni. Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi deasemenea si mai scump decat modelele de anul acesta, pretul de vanzare putand trece de 1100 de euro, avand in vedere ca in Romania modelul anterior a fost vandut cu 1000 de euro dupa lansare.

 • Srb Srb

  Ahhahaahah

 • ionion

  Foarte rau . Nu folosesc nici un sistem de blocare , dar cred ca senzorul ala in ecran ar fi fost cea mai buna, simpla si rapida optiune de unlock.
  Cine are nevoie de multa securitate poate folosi sistemul combinat de face-iris scan.

 • Visan Teodor

  Test.

 • Merlin

  S-a amanat? Ce rau imi pare, deci n-au reusit si nici nu au batut palma cu mega-solutia de la Synaptics? Pfui, cate jale!

 • amfetamin

  Bine ca Vivo a reușit deja și ditamai compania Samsung pana la vara nu e in stare sa o implementeze. Parca Samsung asculta de dorințele clienților săi,sau nu?

 • George89

  Tu si ceilalți va dati seama ca vb de N9 care apare dupa S9 , iar acestea nici macar nu a aparut ? Se pot schimba multe până la N9 + ca este un simplu zvon si atât
  Oricum cine a lansat acest zvon nu prea a nimerit o ….adica Samsung foloseste cititoarele de amprenta de la Synaptics , dar nu vrea sa le foloseasca pe cele pt display , mai ales din cate stiu eu Samsung nu produce cititoare de amprenta
  Dacă era vb de cele de la Qualcomm era logic zvonul

 • amfetamin

  Da,vorbim de Note 9 și care apare după S9 și MUUUULT după Vivo.

 • George89

  Da , mare brânză

 • gigel

  Trebuie sa te uiti si de unde vin zvonurile – poate sunt din Cupertino , sau poate de la Chiang Kai-shek , daca ai auzit de el.