Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Ce se Intampla cu Functia Dorita de Fani

Samsung Galaxy Note 9 are dezvaluite astazi noi informatii privind functia cea mai dorita de catre fanii companiei Samsung pentru noul telefon mobil.

Samsung Galaxy Note 9 functia fani

Samsung Galaxy Note 9 este succesorul Note 8 lansat in vara anului trecut, el fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, lansarea urmand a avea loc in vara anului viitor. Samsung Galaxy Note 9 este asteptat de catre fani si cu o functie extre de importanta, pe care toti dintre acestia o doresc, insa conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca lucrurile nu vor sta asa cum doresc fanii.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran, desi foarte multa lume si-ar dori ca el sa fie oferit, aceasta integrare fiind asteptata inca de acum 1 an de zile pentru telefoanele coreenilor. Din pacate, cei de la Samsung nu vor sa implementeze tehnologiile Synaptics in propriile telefoane, astfel ca nici Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente in ecran, asa cum nici Samsung Galaxy S9 nu il are.

Samsung Galaxy Note 9 este un telefon gandit pentru mediul business, iar implementarea unui cititor de amprente in ecran ar fi adus foarte multa bucurie pentru foarte multi dintre fanii companiei coreene. Lipsa acestui cititor de amprente in Samsung Galaxy Note 9 va lasa in continuare foarte multi clienti cu dorinta de a avea o metoda mai simpla de a debloca telefoanele folosind amprenta, fara a cauta cititorul pe langa camera telefonului.

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea un cititor de amprente integrat in ecran

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea aceasta functionalitate deoarece deocamdata compania coreeana nu a gasit metoda dorita de a implementa un cititor de amprente in ecranele telefoanelor sale. Desi cei de la Samsung lucreaza cu o varietate de parteneri pentru a implementa un cititor de amprente in ecranul Samsung Galaxy Note 9, se pare ca abia anul viitor va reusi sa ofere o asemenea functionalitate, in Samsung Galaxy X.

“Samsung Electronics does not put the fingerprint recognition feature on the front side of the Galaxy Note 9 of the flagship smartphone of the second half of this year. Recently, the related project was stopped and the fingerprint recognition function was placed on the back as in the case of Galaxy Note 8, which was launched in the second half of last year.”

Samsung Galaxy Note 9 va veni totusi cu noul sistem biometric de deblocare care va fi implementat in Samsung Galaxy S9, adica o combinatie intre scanarea irisului si sistemul de recunoastere faciala integrat in Android. Compania Samsung este sigura ca aceast sistem este atat de bun incat poate concura inclusiv cu Face ID din iPhone X, iar Samsung Galaxy Note 9 il va avea deasemenea integrat in vara, dupa alte imbunatatiri ce-i vor fi facute.

Samsung Galaxy Note 9 va fi cel mai probabil prezentat si lansat in luna august de catre compania Samsung, aceasta fiind luna in care telefoanele din aceasta serie au fost oferite de catre coreeni. Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi deasemenea si mai scump decat modelele de anul acesta, pretul de vanzare putand trece de 1100 de euro, avand in vedere ca in Romania modelul anterior a fost vandut cu 1000 de euro dupa lansare.