Samsung Galaxy S9: EXCLUSIV, Functiile Crezute Imposibile

Samsung Galaxy S9 are implementate doua noi functii pe care putini fani ai companiei coreene le credeau posibile inainte de a fi confirmate pentru presa.

Samsung Galaxy S9 Functii Imposibile

Samsung Galaxy S9 are confirmate doua noi functii exclusive de catre compania Samsung prin intermediul presei din Coreea de Sud, compania anuntand ce va oferi special pentru clientii sai incepand din acest an. Conform unor informatii aparute in cursul noptii trecute, Samsung Galaxy S9 va avea intr-un final o functie pe care compania Apple o ofera in iPhone inca de acum 2 ani, dar si una copiata din iPhone X, lansat in toamna anului 2017.

Samsung Galaxy S9 va avea in primul rand o copie a Animoji, o functie pe care compania Apple a implementat-o special pentru iPhone X si pe care a anuntat-o ca fiind posibila doar multumita camerei TrueDepth. Samsung Galaxy S9 o va avea disponibila chiar si fara aceasta camera, insa se pare ca ea va fi imbunatatita in comparatie cu cea a Apple, insa informatiile de astazi spun ca ea ar trebui sa fie imbunattita in comparatie cu Animoji din iPhone X.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa permita inlocuirea fetei unui utilizator cu un caracter 3D pentru inregistrarea de clipuri video, diverse tipuri de animale urmand a fi deasemenea implementate de catre coreeni. Multumita noului chip din Samsung Galaxy S9, functia copiata dupa Animoji va plasa mai exact caracterele emoji peste fetele utilizatorilor si le va urmari mai corect miscarile, oferind in acelasi timp si recunoastere faciala imbunatatita.

Samsung Galaxy S9 – exclusiv, noile functii crezute imposibile

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea integrate si difuzoare stereo, pentru prima oara in seria de smartphone-uri premium pe care compania coreeana le ofera pentru clientii din intreaga lume. Vorbim despre difusoare stereo Dolby Surround pe care Samsung Galaxy S9 le va include, ele fiind modificate de catre AKG, divizia celor de la Samsung care se ocupa cu dezvoltarea de casti audio de foarte buna calitate, un fel de Beats al celor de la Apple.

“The Galaxy S9 series is equipped with the ‘3D Emoji’ function, which is more advanced than the iPhone X (Ten) Annie Moji. Creates a 3D character based on the face of the user, and makes fine movements. It can be used in place of emoticons in characters and messenger.”

Samsung Galaxy S9 va avea difuzoarele stereo plasate in partile superioara/inferioara, la fel precum in cazul iPhone, deci teoretic experienta ar trebui sa fie cel putin la fel de buna precum in cazul telefoanelor Apple. Aceste doua noi functii dezvaluite pentru Samsung Galaxy S9 vor fi prezentate ca schimbari majore oferite in comparatie cu modelele anterioare, compania coreeana urmand a le prezenta ca mari inovatii pentru toti clientii.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat de catre compania Samsung pe data de 25 februarie la ora 19:00 in cadrul unui eveniment care va fi organizat in cadrul Mobile World Congress 2018 in Barcelona. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie programata pentru 9, sau 16 martie, asta dupa ce precomenzile sunt programate sa inceapa in cursul zilei de 2 martie intr-o varietate de tari de pe glob.