Samsung continua sa Imite Apple cu Dezvoltarea unui nou Produs

samsung ochelari inteligenti

Samsung nu se poate abtine, iar dupa ce acum cateva saptamani am aflat ca va face o boxa inteligenta, dupa ce Apple anuntase asta, acum aflam ca va face si ochelari inteligenti. Cu atat de multa inovatie in suflet, Samsung nu a lansat pana acum o pereche de ochelari inteligenti, dar dupa aparitia primelor informatii clare ca Apple dezvolta un asemenea produs, iata ca si coreenii o fac.

Speculatia vine dupa ce Samsung a brevetat o noua marca in care arata un ochi inclinat, iar analistii sunt de parere ca vom vedea o pereche de ochelari inteligenti de la companie. Samsung a mai inregistrat pana acum brevete de inventie pentru produse similare, dar acest nou brevet de marca e inregistrat pentru un produs “computerizat dedicat imbunatatirii vederii utilizatorilor”.

In traducere libera, vorbim despre o pereche de ochelari inteligenti, iar desi acum cativa ani au existat zvonuri privind lansarea unui asemenea produs, Samsung nu s-a grabit. Coreenii nu au avut, cel mai probabil, tehnologii suficient de bune pentru a lansa un asemenea produs pe piata, insa acum ca Apple face o pereche de ochelari inteligenti, incearca din nou.

“For years, there have been rumors that Samsung might be making smart glasses. … the company has filed in South Korea to trademark a new logo related to “computerized vision-assisting eyewear,” suggesting that the idea of Samsung building a Google Glass-like headset is still on the table.”

Samsung este o companie, la fel ca Apple, care cauta in mod constant idei noi pe care sa le transforme in produse revolutionare, iar de-a lungul timpului a aratat ca are capacitatea de a inova. Cu ochelarii inteligenti e greu de spus ce va reusi sa faca, insa e bine ca incearca sa aduca pe piata produse importante pentru utilizatori, cu speranta ca ele vor fi si bune.

samsung logo ochelari inteligenti