Prima Pagina Samsung Samsung continua sa Imite Apple cu Dezvoltarea unui nou Produs

Samsung continua sa Imite Apple cu Dezvoltarea unui nou Produs

30

samsung ochelari inteligenti

Samsung nu se poate abtine, iar dupa ce acum cateva saptamani am aflat ca va face o boxa inteligenta, dupa ce Apple anuntase asta, acum aflam ca va face si ochelari inteligenti. Cu atat de multa inovatie in suflet, Samsung nu a lansat pana acum o pereche de ochelari inteligenti, dar dupa aparitia primelor informatii clare ca Apple dezvolta un asemenea produs, iata ca si coreenii o fac.

Speculatia vine dupa ce Samsung a brevetat o noua marca in care arata un ochi inclinat, iar analistii sunt de parere ca vom vedea o pereche de ochelari inteligenti de la companie. Samsung a mai inregistrat pana acum brevete de inventie pentru produse similare, dar acest nou brevet de marca e inregistrat pentru un produs “computerizat dedicat imbunatatirii vederii utilizatorilor”.

In traducere libera, vorbim despre o pereche de ochelari inteligenti, iar desi acum cativa ani au existat zvonuri privind lansarea unui asemenea produs, Samsung nu s-a grabit. Coreenii nu au avut, cel mai probabil, tehnologii suficient de bune pentru a lansa un asemenea produs pe piata, insa acum ca Apple face o pereche de ochelari inteligenti, incearca din nou.

“For years, there have been rumors that Samsung might be making smart glasses. … the company has filed in South Korea to trademark a new logo related to “computerized vision-assisting eyewear,” suggesting that the idea of Samsung building a Google Glass-like headset is still on the table.”

Samsung este o companie, la fel ca Apple, care cauta in mod constant idei noi pe care sa le transforme in produse revolutionare, iar de-a lungul timpului a aratat ca are capacitatea de a inova. Cu ochelarii inteligenti e greu de spus ce va reusi sa faca, insa e bine ca incearca sa aduca pe piata produse importante pentru utilizatori, cu speranta ca ele vor fi si bune.

samsung logo ochelari inteligenti