Facebook Lanseaza un Produs pentru a te Spiona mai bine

Facebook va lansa doua noi produse cu care va ataca Apple, Google si Amazon, ele oferindu-i capacitatea de a afla mai multe despre utilizatorii sai.

facebook boxa inteligenta

Facebook pregateste lansarea unui produs, de fapt a 2, cu ajutorul caruia te va putea spiona mai bine, daca vei alege sa-l cumperi pentru a-l utiliza in viata de zi cu zi. Vorbesc desore o boxa inteligenta, compania Facebook avand intentia de a lansa doua noi produse de acest gen pana in cursul lunii iulie, aceasta fiind prima oara cand intra pe o asemenea piata.

Facebook a ales denumirile Aloha si Fiona pentr boxele sale inteligente, ambele urmand a avea si ecrane cu diagonala de 15 inch, iar aceasta nu e prima oara cand auzim despre aparitia lor. Compania Facebook lucreaza inca din 2017 la ele, iar scopul este de a le oferi utilizatorilor moduri mai simple de a comunica unii cu ceilalti, prin intermediul retleei de socializare.

Facebook va implementa, desigur, si functii pe care le regasim in boxele inteligente normale pe care utilizatorii le folosesc in mod obisnuit, deci ascultare de muzica, comenzi vocale, etc. Facebook intra in lupta directa cu Apple, Google, sau Amazon, companii care controleaza si incep sa isi arate forta pe piata boxelor inteligente, deci Facebook va avea mult de lucru.

“Facebook is set to officially foray into the global smart speaker market in mid-2018 by launching two new models, codenamed Aloha and Fiona – both with 15-inch touchscreens – in July at the latest, with the devices positioned as a way to allow family and friends to stay in touch with video chat and various social features, according to industry sources.”

Facebook intentiona sa-si lanseze boxele inteligente in luna mai, insa si-a amanat planurile pentru lunile urmatoare, o data clara nefiind stabilita de catre compania americana. Facebook incearca sa-si diversifice afacerile cu lansarea acestui produs, insa cauta sa aiba si mai multe informatii despre utilizatorii care-i folosesc reteaua de socializare.