Windows 10: Functia Noua pe care o vei Dori Imediat!

Windows 10 va avea disponibila o functie noua pe care toata lumea o va dori imediat, compania Microsoft anuntand in mod oficial implementarea ei si ce va oferi pentru utilizatori.

windows 10 functia ultimate performance

Windows 10 va avea o noua functie speciala implementata de catre compania Microsoft pentru utilizatori, ea fiind integrata deocamdata in cea mai recenta versiune beta a sistemului de operare pentru calculatoare. Vorbesc despre o functie care se numeste Ultimate Performance, ea fiind gandita pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune performante posibile pe care le au componentele integrate in respectivul calculator.

Windows 10 are aceasta noua functie integrata printre cele existente in meniul Power Options existent in sistemul de operare, iar compania Microsoft spune ca ea a fost gandita pentru cei care au nevoie de multa putere de procesare. Compania Microsoft spune ca toti cei care folosesc calculatoarele cu Windows 10 pentru editare video, de poze, audio, randare 3D, etc, vor beneficia de performante imbunatatite multumita acestei noi functii a sistemului de operare.

Windows 10: functia noua pe care o vei dori imediat!

windows 10 ultimate performance

Windows 10 are aceasta functie integrata, probabil, separat de cea High Performance, care se pare ca nu era suficient de “puternica” pentru a le oferi utilizatorilor performante maxime de la componentele calculatorului. Windows 10 va dezactiva in totalitate orice fel de restrictii bazate pe eficientizarea consumului de energie pentru a “stoarce” pana si ultima “picatura” de performante din calculataorele utilizatorilor, pentru a le oferi o experienta mai buna.

“A new power scheme – Ultimate Performance: Demanding workloads on workstations always desire more performance. As part of our effort to provide the absolute maximum performance we’re introducing a new power policy called Ultimate Performance. Windows has developed key areas where performance and efficiency tradeoffs are made in the OS.”

Windows 10 are aceasta noua functie gandita in principal pentru profesionistii care au nevoie de multa putere de procesare in viata de zi cu zi, insa chiar si gamerii pot beneficia de pe urma implementarii sale. Windows 10 va avea aceasta functie integrata de catre compania Microsoft in perioada urmatoare, insa intre timp ea va trebui testata temeinic pentru a se asigura faptul ca utilizatorii nu vor avea probleme cu calculatoarele dupa activare.

Windows 10 va avea cu siguranta functia Ultimate Performance implementata in cursul anului 2018 pentru calculatoarele utilizatorilor, insa ramane de vazut exact cand se va decide activarea sa la nivel global.

8 COMENTARII