Apple a Aprobat Productia Sezonului 2 al Carpool Karaoke

Carpool Karaoke

Carpool Karaoke este una dintre emisiunile cumparate de catre compania Apple pentru a face Apple Music grozav, iar conform unor informatii, al doilea sezon a fost aprobat de catre companie. Apple a cumparat formatul Carpool Karaoke anul trecut si a lansat un prim sezon pentru clientii Apple Music in vara, iar in 2018 va lansa cel de-al doilea sezon.

Desi primul sezon al Carpool Karaoke a inceput cu unele critici, se pare ca emisiunea a fost totusi urmarita de catre abonatii Apple Music, altfel formatul nu ar fi continuat. Spre deosebire de ideea initiala din spatele Carpool Karaoke, in care James Corden era gazda fiecarei emisiuni, in Apple Music avem cate o gazda noua in fiecare emisiune filmata.

Diverse vedete au devenit gazde pentru fiecare emisiune a Carpool Karaoke, aceasta idee parand ciudata la inceput, insa se pare ca a avut foarte mult succes, in final. Cei de la Apple par sa fi gasit ceea ce isi doreau fanii sa vada de la o evolutie a Carpool Karaoke, iar succesul din Apple Music le-a adus producatorilor posibilitatea de a face si un al doilea sezon.

“Apple Music has renewed James Corden’s CBS-produced “Carpool Karaoke” for a second season. CBS Corp. CEO Leslie Moonves announced the pick-up Thursday on a conference call with investors.”

Carpool Karaoke a adus in Apple Music unele dintre cele mai mari vedete din lumea filmului, sau a muzicii, acesta fiind si marele punct de atractie al formatului in trecut. Pentru viitor nu sunt anuntate schimbari pentru Carpool Karaoke, dar nici nu se stie cand ar urma sa debuteze cel de-al doilea sezon in platforma Apple Music.