iOS 11.2.6 a fost Anuntat de catre Apple

iOS 11.2.5 a fost anuntat de catre compania Apple pentru lansare pe iPhone si iPad, impreuna cu noi versiuni pentru Apple Watch si Mac, ele rezolvand o problema majora.

ios 11.2.6 apple

iOS 11.2.6 a fost anuntat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, cei din Cupertino confirmand ca vor lansa o actualizare pentru un nou bug stupid prezentat pentru iPhone si iPad. Ieri v-am vorbit despre noul mesaj care blocheaza orice iPhone, dar problema afecteaza inclusiv Apple Watch, sau Mac-urile, un caracter indian trimis printr-un mesaj catre produsele Apple generand o blocare totala a aplicatiei Mesaje, fara a afecta baza de date cu mesaje, iar iOS 11.2.6 va rezolva problema.

iOS 11.2.6 va rezolva acest bug, care este cunoscut acum pe internet drept Telugu, compania Apple afirmand ca el este rezolvat in momentul de fata in versiunile beta ale sistemelor de operare pentru iPhone, Apple Watch si Mac. V-am spus si ieri, de altfel, ca iOS 11.3 nu este afectat de aceasta problema si ca mesajele primite acolo nu vor genera o blocare a aplicatiei Mesaje, insa iOS 11.2.6 va rezolva problema si pentru restul lumii.

iOS 11.2.6 a fost Anuntat de catre Apple

iOS 11.2.6 a fost anuntat de catre compania Apple pentru lansare fara a fi oferita si o posibila data la care actualizarea pentru iPhone si iPad va fi oferita impreuna cu actualizari pentru celelalte produse. Apple a afirmat ca iOS 11.2.6, si noi versiuni ale watchOS si macOS, vor fi lansate in perioada imediat urmatoare, deci asta inseamna ca ar trebui sa vedem actualizarile disponibile pentru instalare undeva in cursul saptamanii viitoare pe device-uri.

“Apple has confirmed that the bug is not only fixed in current betas of iOS, macOS, tvOS, and watchOS, it’ll also be made available to the current release versions of all the operating systems as well. So, for example, though the bug is fixed in iOS 11.3 beta, Apple will push out an update to iOS 11.2.5, the current release version, to fix the problem as well. That’ll make sure everyone gets the fix as quickly as possible”

iOS 11.2.6 este lansat in graba de catre compania Apple special pentru a rezolva acest bug, stupid, de altfel, dar aceasta nu este prima oara cand produsele Apple sunt afectate de asemenea probleme. In trecut iPhone, iPad si Mac-urile au trecut prin situatii similare tot din cauza modului in care produsele proceseaza mesajele afisate pentru utilizatori, insa cu iOS 11.2.6 compania Apple arata ca vrea sa grabeasca procesul de rezolvare a acestui tip de probleme care afecteaza clientii.

13 COMENTARII

  1. Boii sunt animale răbdătoare, muncitoare și contrar tuturor părerilor avizate au inteligența peste media utilizatorilor de iphone. Te rog nu ii compara cu aceste doua exemplare de mai sus…

  2. Eu am probleme din când în când cu iOS-ul, în sensul că din senin mi se resetează telefonul, fie în momentul în care vreau să fac o poză, fie când intru pe internet.Ce poate să aibe și ce pot să-i fac să nu mai pățesc la fel? iOS 11.2.5, iPhone 7 plus.