iOS 11.3 – Cand se Lanseaza pe iPhone si iPad ?

iOS 11.3 are lansarea programata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad in perioada imediat urmatoare, iar in acest articol aflati cand urmeaza sa aiba loc.

iOS 11.3 lansare

iOS 11.3 este viitoarea versiune majora a sistemului de operare pe care compania Apple il testeaza in momentul de fata in vederea lansarii pentru iPhone si iPad, 2 versiuni beta fiind lansate pana in momentul scrierii acestui articol. Vorbim despre un proces care este de durata, compania Apple intentionand sa mai lanseze cateva versiuni beta ale sistemului de operare iOS 11.3 pentru iPhone si iPad, insa nimeni nu stie cat si in ce perioada de timp.

iOS 11.3 face parte din programul normal de actualizare al iOS 11 gandit de catre compania Apple, insa in el americanii sunt fortati sa includa si cateva functii pe care probabil n-ar fi dorit sa le ofere. Ma refer aici la acea functie a iOS 11.3 care va permite dezactivarea limitarii performantelor iPhone care au baterii uzate, compania Apple fiind obligata de clienti, presa si autoritati sa rezolve problema intr-un mod mai elegant.

iOS 11.3 era initial zvonit pentru a fi lansat in februarie, iar asta in baza unor informatii initiale oferite de catre compania Apple, care anunta ca va oferi functia de mai sus chiar in cursul acestei luni. La inceputul lunii februarie, Apple a anuntat ca nu va lansa iOS 11.3 in luna februarie, ci in primavara, deci e mai mult ca sigur ca noua versiune a sistemului de operare sa isi faca apritia in luna martie, dar nu mai tarziu de aceasta perioada de timp.

iOS 11.3 – Cand se Lanseaza pe iPhone si iPad ?

iOS 11.3 este un update foarte important pe care Apple se grabeste sa il lanseze si a recunoscut ca nu o poate face in februarie, deci in martie il vom avea sigur, mai ales ca presiunea la adresa companiei este in continuare mare. Autoritatile inceps a investigheze limitarea performantelor iPhone, iar compania Apple trebuie sa rezolve problema foarte rapid, deci iOS 11.3 va fi lansat in martie pentru a mai “linisti putin apele” la nivel global.

iOS 11.3 nu aduce doar aceasta functie importanta pentru iPhone si iPad, compania Apple implementand deasemenea noi caractere Animoji, un ARKit imbunatatit aplicatii, dar si noi functii pentru aplicatia Sanatate. Apple va mai face cu siguranta si alte schimbari importante pentru iOS 11.3 pana in momentul in care va lansa versiunea finala a sistemului de operare, performantele putand fi deasemenea imbunatatite pentru noi.

iOS 11.3 va fi lansat in martie, cel mai probabil impreuna cu o serie noua de produse pe care compania Apple le are in momentul de fata in proces de dezvoltare, insa nimeni nu stie exact cand se va intampla asta. iOS 11.3 va fi disponibil in seara uneia dintre zilele lunii martie, perioada luni – miercuri a unei saptamani fiind cea normala pentru lansarile actualizarilor, ora 20:00 fiind cea la care sunt oferite ele de catre compania Apple.